Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Η παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΣ Γιαννακοχωρίου (photos)

Τη νέα του φανέλα παρουσίασε ο ΑΣ Γιαννακοχωρίου, που ξεκίνησε ήδη τις προσπάθειες του στη Β Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Στο CARINO, παρουσία των ιδιοκτητών Θεολόγη Κασάπη και Γιώργου Μπιτουλιάνου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (28/9) η παρουσίαση της φανέλας που θα φορά τη φετινή σεζόν ο ΑΣ Γιαννακοχωρίου.

Το παρών έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης αλλά και ποδοσφαιριστές του συλλόγου που πρόβαλαν τις στολές και εντυπωσιάστηκαν από το καταπληκτικό στιλ των εμφανίσεων!

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν και oι ιδιοκτήτες του καταστήματος ΠΟΛΥΖΟΣ (Αντώνης και Γιώργος) που επιμελήθηκαν και ετοίμασαν την πανέμορφη στολή.

Η διοίκηση του ΑΣ Γιαννακοχωρίου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του CARINO Θεολόγη Κασάπη και Γιώργο Μπιτουλιάνο για την αξιέπαινη κίνηση τους και τους εύχεται το κατάστημα τους να βρίσκεται πάντα στην κορυφή όπως το καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης η διοίκηση του Α.Σ Γιαννακοχωρίου ευχαριστεί θερμά τους Αντώνη και Γιώργο Πολύζο, ιδιοκτήτες του καταστήματος που επιμελήθηκαν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της ομάδας μας και τους ευχόμαστε να ντύνουν κατά αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο όλες τις ομάδες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected