Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πάλεψε με όλο της το “είναι” η ΑΕΚ αλλά στο τέλος μίλησε ο Σεμέδο

Με εκπληκτική εμφάνιση στο Β’ ημίχρονο η ΑΕΚ άγγιξε την ανατροπή του 0-2 της Μπενφίκα, όμως τα γκολ του Κλωναρίδη (53′, 63′) δεν έφτασαν, καθώς η Ένωση δέχθηκε τρίτο γκολ από τον Σεμέδο στο 74′ και ηττήθηκε 3-2.

Αδίκησε την προσπάθειά της η ομάδα του Ουζουνίδη που έδειξε χαρακτήρα στο Β’ ημίχρονο, στο οποίο οι Πορτογάλοι έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρούμπεν Ντίας (45+3).

Η Μπενφίκα αιφνιδίασε την ΑΕΚ με δύο γκολ σε 15 λεπτά, όμως η αποβολή του Ρούμπεν Ντίας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε νέο ενδιαφέρον δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Ουζουνίδη βγήκε με τρομερή διάθεση για να φτάσει στην ανατροπή και στο 63ο λεπτό με δύο γκολ του Κλωναρίδη το είχε καταφέρει.

Στο 73′ ο επιθετικός της ΑΕΚ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Βλαχοδήμο και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σεμέδο με σουτ από 25 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπάρκα για το 2-3.

το φιλμ του αγώνα στο novasports.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ : Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου (68′ Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Πόνσε (60′ Γιακουμάκης).

Μπενφίκα : Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ρουμπέν Ντίας, Χερμάν Κόντι, Γκριμάλντο, Πίτσι (62′ Σεμέδο), Φέισα, Γκέντσον, Σάλβιο (46′ Λέμα), Σεφέροβιτς, Ράφα Σίλβα (83′ Σέρβι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected