Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] ΑΟ Στυλίδας – Νίκη Βόλου 1-4

“Σίφουνας” η Νίκη Βόλου στη Φθιώτιδα, επικράτησε με ανατροπή του ΑΟ Στυλίδας!

Αιφνιδιάστηκε πολύ νωρίς, μένοντας πίσω στο σκορ μόλις στο 6’ με γκολ του Βαρυπάτη η Νίκη, αλλά βρήκε την ισοφάριση στο 45’ με τον Κέρι και στην επανάληψη ήταν απόλυτη κυρίαρχος και πετυχαίνοντας άλλα τρία γκολ με τους Κέρι, Καρτσαμπά και Ντινιωτάκη έφτασε σ’ ένα άνετο διπλό με σκορ 1-4 απέναντι στη γηπεδούχο Στυλίδα. Έτσι έκανε το δύο στα δύο κα ικανοποίησε τους εκατοντάδες φίλους της που έκαναν την κοντινή εκδρομή.

Η Στυλίδα είχε τον Μήτσου κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι Τέγος (δεξιά ) και Στυλιανός (αριστερά) ήταν στα άκρα της άμυνας και στο κέντρο αυτής οι Ζωγράφος και Μάγιος. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Κουφιώτης Αλέκος, Κουφιώτης Κώστας και Βαρυπάτης, δεξιά ήταν ο Λιανός, αριστερά ο Καραλής και στην κορυφή της επίθεσης ο Λέντας.

Από την άλλη η Νίκη κατέβηκε με τη γνωστή ενδεκάδα, που έχει χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμή στα επίσημα παιχνίδια της, δηλαδή τον Αποστολίδη στο τέρμα, τους Μετούσι, Καντούτση, Καρτσαμπά και Θ. Παπαδόπουλο στην άμυνα, τους Ρόβα, Μέτσε στο κέντρο ως αμυντικά χαφ, τον Φάμπιο Ταβάρες ως επιτελικό, ενώ Κέρι από τα δεξιά και Μακενγκό από την αντίθετη πλευρά βοηθούσαν τον φορ Βουκομάνοβιτς.

η ανάλυση του αγώνα στο magnesianews.gr

Συνθέσεις

ΣΤΥΛΙΔΑ: Μήτσου, Τέγος (46’ Κοντρέου), Στυλιανός, Ζωγράφος, Μάγιος, Κουφιώτης Αλέκος, Καραλής, Κουφιώτης Κώστας, Λέντας (50’ Μπουσάι), Βαρυπάτης (65’ Δημητρέλλης), Λιανός (51’ Ξεζόνωτος)

NIKH B.: Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καντούτσης (79’ λ. τρ. Παπαδήμας), Καρτσαμπάς, Ρόβας, Μέτσε, Μακενγκό, Κέρι (79’ Ντινιωτάκης), Φάμπιο Ταβάρες (59’ Ιορδανίδης), Βουκομάνοβιτς (86’ Αναστασίου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected