Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Να χα χίλια μάτια να βλέπω το Ντόρτμουντ-Άουγκσμπουργκ 4-3! (vid)

Ένα ματς γιορτή του ποδοσφαίρου εκτυλίχθηκε στο «Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως αναφέρει το Sportime, η Ντόρτμουντ λύγισε με 4-3 την αξιόμαχη Άουγκσμπουργκ χάρη σε γκολ του μεγάλου πρωταγωνιστή (χατ-τρικ) Πάκο Αλκάθερ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 17′ με τον Μάρκο Ρόις και στο 20′ είχαν κατοχή 78%, όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ο οποίος πλήγωσε τον Ρόμαν Μπούρκι στην 100ή του συμμετοχή στην Bundesliga.

Ο Ασράφ Χακίμι πλησίασε άμεσα στην ισοφάριση, αλλά ο Πάκο Αλκάθερ ήταν αυτός που την πέτυχε στο 62′, ήτοι μόλις 2 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Άουγκσμπουργκ ανέκτησε το προβάδισμα στο 71′ με τον Φίλιπ Μαξ και ο Λούσιαν Φαβρ υποχρεώθηκε να ρίξει στη μάχη τον Μάριο Γκέτσε.

Ο Αλκάθερ είχε κι άλλο βέλος στη φαρέτρα, καθώς ισοφάρισε στο 80′, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Γκέτσε ανέτρεψε τα δεδομένα, δικαιώνοντας εκ νέου τον Φαβρ.

Ο Μίχαελ Γκρέγκοριτς πάγωσε το «Ζιγκνάλ Ιντούνα Παρκ» στο 87′ και ισοφάρισε γι’ ακόμη μία φορά σε ένα ματς που θύμιζε… μποξ, όμως το… νοκ-άουτ δόθηκε από τον μεγάλο πρωταγωνιστή Αλκάθερ με φάουλ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected