Basket

Εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα για την ΑΕΚ

Το κακό ποδαρικό της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ακολούθησε εξίσου κακό ποδαρικό στο Basketball Champions League.

Μετά το Περιστέρι η Ένωση έχασε και από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ (75-79), δείχνοντας ότι ακόμα θέλει πολλή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο προπονητής και οι άνθρωποί της. Ένα καλό ημίχρονο δεν ήταν αρκετό, δεδομένου ότι η Χάποελ έχει έμπειρους παίκτες και βάθος στον πάγκο ικανό να της χαρίσει αυτό που ζητούσε.

Ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ, ο Τζεϊκόβαν Μπράουν, έκανε τη μεγαλύτερη ζημιά, αντίθετα ο Αμαρέ Στουνταμάιρ επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόμαστε όλοι: είναι παλαίμαχος και παίζει σαν παλαίμαχος. Στο τελευταίο λεπτό, πάντως, η Ένωση πήγε να κάνει την ανατροπή του αιώνα, αλλά… δεν υπήρχε χρόνος.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η ΑΕΚ κατάφερε να ξεφύγει λίγο στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου όταν ο Όντεντ Κάτας αποφάσισε να βάλει στον αγώνα τον Αμαρέ Στουνταμάιρ, που δεν είχε ξεκινήσει στην αρχική πεντάδα της Χάποελ. Ο Μπάνκι όντας καλά διαβασμένος και ξέροντας ότι ο βετεράνος σταρ του ΝΒΑ παίζει ουσιαστικά σαν παλαίμαχος, έδωσε εντολή όλες οι επιθέσεις της ΑΕΚ να γίνουν πάνω σε αυτόν. Και δικαιώθηκε.

το φιλμ της αναμέτρησης στο basketa.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected