Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Γ Εθνική – Καραντώνης και Παπαδάκης στο ντέρμπι της Ρόδου, Ημαθιώτες και στον Παλαμά. Δείτε τους ορισμούς της 4ης αγωνιστικής

Ανακοινώθηκαν αργά το απόγευμα της Τετάρτης (10/10) από την ΚΕΔ, οι διαιτητές και βοηθοί της 3ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική, που διεξάγεται την Κυριακή 14/10.

Οι Δημήτρης Καραντώνης και Θανάσης Παπαδάκης από την Ημαθία, μαζί με τον Ηλία Παπαδόπουλο από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα κάνουν το ομολογουμένως μακρύ ταξίδι για την πανέμορφη Ρόδο όπου θα διευθύνουν το μεγάλο ντέρμπι του νησιού για τον 6ο όμιλο ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Ιάλυσο.

Την ίδια ώρα και συγκεκριμένα στον Παλαμά Καρδίτσας, στο ματς για τον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής ανάμεσα στον ΑΟ Σελλάνων και τη Νίκη Βόλου, η Επιτροπή επέλεξε τους Γιώργο Μελτζανίδη, Κώστα Γιάντση και Γιώργο Χριστοδούλου από την Ημαθία, με παρατηρητή διαιτησίας τον Ιωάννη Κρίκη από τα Τρίκαλα.

Όσον αφορά τους αγώνες των ομάδων από την Ημαθία, στο ματς Βέροια-ΠΟ Τριγλίας, η ΚΕΔ όρισε διαιτητική τριπλέτα τους Πολυχρόνη (Πιερίας), Πραχάλη και Βογδόπουλο από την Κοζάνη ενώ στην αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με τη Νίκη Αγκαθιάς θα βρεθούν οι Σουλίδης (Κοζάνης), Μηνούδης (Πιερίας) και Καλορογιάννης (Κυκλάδων), με καταγωγή από την Κατερίνη.

δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected