Ποδόσφαιρο Κόσμος

Εκπληκτικά πράγματα από τη Μπαρτσελόνα, διέσυρε με “πεντάρα” τη Ρεάλ! (vid)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το el classico η Μπαρτσελόνα, που με «διαστημικό» Σουάρες επικράτησε με 5-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νόου

Η Μπαρτσελόνα απέδειξε από νωρίς ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση κάτι βέβαια που κανείς δεν μπορεί να πει για την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Καταλανούς να ανοίγουν το σκορ στο 110 λεπτό όταν ο Ράκιτιτς με τρομερή μπαλιά βρήκε τον Ζόρντι Άλμπα από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής και εκείνος αφού πέρασε τον Νάτσο πάσαρε στον Κουτίνιο, ο οποίος από το σημείο του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει την άμυνα της Ρεάλ αλλά και τον Κουρτουά και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Oι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμειναν εκεί και στο 30ο λεπτό έκαναν το 2-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σουάρες, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του Βαράν, την οποία καταλόγισε ο διαιτητής του ματς Σάντσες Μαρτίνεζ αφού πρώτα συμβουλεύτηκε το VAR (Video Assistance Referee). Μάλιστα ο Σουάρες αφιέρωσε το γκολ στα παιδιά του.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Tζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Ραφίνια (69΄Νέλσον Σεμέδο), Σουάρες, Κουτίνιο (74΄Σέρτζι Ρομπέρτο).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λοπετέγκι): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν (46΄ Βάθκεθ), Ράμος, Μαρσέλο (82΄Μαριάνο), Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Μπέιλ (78΄Ασένσιο), Μπενζεμά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected