Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1 - Γενικά

“Πολύ σκληρός για να πεθάνει” ο Ατρόμητος πήρε το “Χ” στις καθυστερήσεις!

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στο τοίχο από το γκολ του Γιάννη Μασούρα στο 88′, εντούτοις ο φετινός Ατρόμητος είναι για μεγάλα πράγματα!

Σε ένα τρομερό ματς στο οποίο έσπασαν… καρδιές Πανιώνιος και Ατρόμητος μοιράστηκαν τους βαθμούς στη Νέα Σμύρνη.

Οι «κυανέρυθροι», που έγιναν η δεύτερη ομάδα μετά τον Παναιτωλικό η οποία «έκοψε» βαθμούς φέτος από τους Περιστεριώτες, προηγήθηκαν δύο φορές (30΄ Κόρμπος, 87΄ Μασούρας), αλλά στο 35΄ ο Κουλούρης και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων το αυτογκόλ του Μπανανά, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Έτσι ο Ατρόμητος διατηρεί το αήττητο του και εξακολουθεί να βρίσκεται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας περιμένοντας από την κορυφή του αυριανό ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κότσιτς, Κόρμπος (72′ Πίρις) Κεϊτά, Μασούρας, Οικονομίδης (63′ Μανθάτης), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (77′ Τσιλούλης)

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουζούλατζιτς, Σάκιτς (87′ Ούμπιδες), Μπρούνο, Μούγιακιτς (69′ Βασιλακάκης), Ουγκράι (78′ Κωτσόπουλος), Κουλούρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected