Super League 1

Ανατροπή της Ξάνθης, “δράστης” και πάλι ο Γέντρισεκ!

Μία ακόμη νίκη για τη Ξάνθη, που σκαρφάλωσε στην 4η θέση της βαθμολογίας! Ανατροπή για τους ακρίτες, με σκόρερ του δεύτερου γκολ τον…δαιμόνιο Γέντρισεκ!

Η Ξάνθη πήρε τη νίκη επί του ΠΑΣ, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. «Χρυσός» σκόρερ ο Γέντρισεκ, ο οποίος χάρισε την νίκη στην Ξάνθη με 2-1.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ήταν πολύ καλύτερος και άνοιξε δίκαια το σκορ, με ωραίο γκολ του Μυστακίδη. Την ίδια στιγμή είχε και άλλες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματα και να πάρει τη νίκη.

Σε «killer» του ΠΑΣ τείνει να αναγορευτεί ο Γέντρισεκ, ο οποίος από μοιραίος της αποψινής αναμέτρησης με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» όταν στο πρώτο ημίχρονο αστόχησε μεταξύ άλλων σε πέναλτι, έγινε ο «λυτρωτής» της και στο 74′ της χάρισε τη νίκη (2-1) με ανατροπή. Ετσι συνέχισε το σερί του κόντρα στους Γιαννιώτες (4 γκολ σε 3 παιχνίδια εναντίον τους) και πλέον έχει συμμετοχή στα 7 από τα 9 γκολ της ομάδας του (6 προσωπικά/1 ασίστ), κάτι που τον αναγορεύει στο Α και το Ω της επιθετικής της γραμμής. Την ίδια στιγμή όμως στον ΠΑΣ έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται για τον παράγοντα διαιτησία, καθώς ο ρέφερι Μανούχος υπέπεσε σε πολλά λάθη εναντίον τους και διαμόρφωσε αποτέλεσμα.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected