Κύπελλο Ελλάδος

Με το ευρύ 4-0 ο Λεβαδειακός κόντρα στον μαχητικό Άρη Αβάτου

Ο Λεβαδειακός «ξέχασε» για λίγο το πρωτάθλημα της Super League και την κακή του πορεία, αν και δεν φόρτσαρε πάρα πολύ έκανε μια εμφάνιση αρκετά καλή απέναντι στην ομάδα του Άρη Αβάτου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και επικράτησε με 4-0 κάνοντας βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Στο παιχνίδι που έγινε στο άδειο, σχεδόν, δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς, για την 2η αγωνιστική, του 5ου ομίλου, της Δ’ φάσης, του κυπέλλου Ελλάδας 2018-2019, οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή τη μπάλας, προσπάθησαν, αλλά δυσκολεύτηκαν, στην αρχή, να βρουν το γκολ.

Η ομάδα της Ξάνθης που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας το πάλεψε όσο μπορούσε. Τελικά, όμως, δεν κατάφερε να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση.

το φιλμ του αγώνα στο starsports.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Σανόνι): Μπάγιτς, Χατζηλάμπρο, Κρνέτα, Φαβάρο, Παντελιάδης (82’ Λιάγκας), Όμο, Καθάριος, Σαβατόνγκο, Στανόγεβιτς (66’ Μητρόπουλος), Νανγκίς (66’ Μαρκόφσκι), Ιωαννίδης

Άρης Αβάτου (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Μίλερ, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Μπουνταγκίδης, Ταχτσίδης, Δόντσος (72’ Ζωσιμίδης), Σαρηγιαννίδης, Κρασώνης (48’ Γκιουνγκιόρ), Γκέκας (80’ Κοτόπουλος), Σιχλοιμίρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected