Κύπελλο Ελλάδος

Ξέσπασε η ΑΕΛ, 4-1 τον Ηρόδοτο

Τη νίκη που αναζητούσε πήρε σήμερα (30/10) η ΑΕΛ η οποία νίκησε στο AEL FC ARENA τον Ηρόδοτο με 4-1 για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα παρότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της απέδωσε ωραίο ποδόσφαιρο και έφτασε άνετα στην επικράτηση και έτσι στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου στη Θεσσαλονίκη θα επιδιώξει με μία νίκη ή και με ισοπαλία υπό προϋποθέσεις να πάρει το εισιτήριο για τους “16”.

Η ΑΕΛ, είχε δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Μπαργκάν ο οποίος πέτυχε τα δύο τέρματα των “βυσσινί”, ενώ άλλα δύο σημείωσε ο Νούνιτς σε ένα ματς που η ΑΕΛ αποζημίωσε τον κόσμο της καθώς έχασε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Από την άλλη ο Ηρόδοτος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μασάδο.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Χούμπτσεφ, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν, Μπάλλας (75’ Πινακάς), Κόεφ (60’ Χοτζάλι), Νούσιος, Μπαργκάν (67’ Φρίουι), Νούνιτς.

Ηρόδοτος (Γιώργος Λυρώνης): Κουράκης, Προβυδάκης (73’ Δαμνιανάκης), Μπάμπης, Κανδυλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης (71’ Αργκιλέσι), Μάκο, Μασάδο, Κοντογιάννης, Κωνσταντινίδης (67’ Αμαραντίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected