Κύπελλο Ελλάδος

Ευρεία νίκη για τον Πανιώνιο, “φωνάζει” ο Απόλλων Πόντου

Ο Απόλλων συνετρίβη από τον Πανιώνιο με 4-0, αν και η προσπάθειά του ήταν ανώτερη από το εύρος της ήττας που υπέστη, ενώ δικαιούται να διαμαρτύρεται.

Παρά τα προβλήματά του (15 παίκτες στην αποστολή) ο Απόλλων προσπάθησε απέναντι στον ανώτερό του και αποτελεσματικό Πανιώνιο, ήταν ανταγωνιστικός και μάλλον ως πλασματικό μπορεί να χαρακτηριστεί το τελικό αποτέλεσμα (0-4) στην Καλαμαριά.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες να σκοράρει με Κυβελίδη και Σουντουρά και διαμαρτύρεται δίκαια τόσο για το πέναλτι που υπέδειξε ο Γρατσάνης στο 15′ όσο και για το ακυρωθέν τέρμα του βοηθού Δημητριάδη στο 45′. Ο Απόλλων πλήρωσε επίσης την αδυναμία του να αντιμετωπίζει την ταχύτητα των ακραίων του Πανιωνίου.

το φιλμ του αγώνα στο metrosport.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (74’ Κύρκου), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (69’ Σπόλιαριτς, Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης (69’ Δαλιανόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Ρίβας, Τσιλούλης (69’ Σπιριντόνοβιτς), Άλμπεργκ, Ντε Ταντεό, Σοφιάν (69’ Μασούρας), Καμαρά (53΄Ζιανί)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected