Κύπελλο Ελλάδος

Με άνεση η ΑΕΚ στη Λάρισα

Βαριά ήττα γνώρισε ο Απόλλων Λάρισας από την πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ με 4-0 στο ματς της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων, με τους «κυανόλευκους» να χάνουν κάθε πιθανότητα πρόκρισης στη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Φιλιππούπολης που περίπου πριν από ένα χρόνο γνώριζε τη βαριά ήττα και πάλι από τους «κιτρινόμαυρους» στο στάδιο Αλκαζάρ με 7-0, φιλοξενούσε αυτή τη φορά την ΑΕΚ στη φυσική έδρα του Απόλλωνα.

Η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές κράτησε καλά για… περίπου ένα ημίχρονο καθώς η ΑΕΚ με δύο τέρματα λίγο πριν την ανάπαυλα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είδε τους φιλοξενούμενους να μην παίρνουν ποτέ το πόδι τους από το γκάζι.

το φιλμ του αγώνα στο sportlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης (46′ λ.τ. Μαντζάρης), Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (70′ Λούκας Ράμος), Αγιώτης (79′ Ταουσάνης), Χατζής, Μπιμάι, Λίταινας, Κοντοθανάσης, Καμπέρης, Γαρυφαλλόπουλος.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Τσιντώτας, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μοράν, Μπότος, Γιούσης (65′ Αλμπάνης), Αλέφ (59′ Μπάμπης), Γιακουμάκης, Γιαννιώτας (76′ Σαρδέλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected