Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση για τον Αστέρα, 1-0 στα Τρίκαλα τον ΑΟΤ

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε από τα Τρίκαλα με 1-0, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Φερνάντεθ στο 33′. Εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο από τους Αρκάδες. 

Το έργο των Τρικάλων κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν άλλωστε δύσκολο. Απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα οι “κυανέρυθροι” περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και μοιραία ηττήθηκαν δίκαια με 0-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΑΟΤ να μπαίνει καλύτερα… μάλλον προκαλώντας έκπληξη στους φιλοξενούμενους αλλά χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Παπαδόπουλου.

Στη συνέχεια όμως ο Αστέρας ανέλαβε πρωτοβουλίες, πήρε τον πλήρη έλεγχο του ματς… δεν τον έχασε σε κανένα χρονικό σημείο και έφτασε έτσι στην νίκη.

Η εικόνα του ΑΟΤ ήταν φυσικά σαφώς καλύτερη από το… χάλι της πρεμιέρας. Πίεσε, ακολούθησε όσο μπορούσε τον Αστέρα αλλά κόντρα στους Πελοπονήσιους δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά πράγματα. Έβγαλε όμως 2-3 καλές φάσεις από τις οποίες μπορούσε να σκοράρει. Στα θετικά ήταν φυσικά η επιστροφή του Δημήτρη Καπού που μπήκε αλλαγή στην επανάληψη και έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά.

το φιλμ του αγώνα στο goaltrikala.gr

Συνθέσεις

Τρίκαλα:: Ταϊρης, Πάνος, Τσιάρας, Ηλιάδης (60 Καπό), Γκατσολάρι, Συμελίδης, Νιάρος, Μακρίδης (76 Σταματάκος), Γιούκαρης, Γκοτόβος, Γκουγκούδης

ΑΣΤΕΡΑΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Μπελόκ, Τσιλιανίδης, (84 Καλτσάς), Φερνάντεθ (60 Τόνσο), Ρόλε (70 Μπαστιάνος), Δουβίκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected