Κατηγορίες
Football League

Κατσουράνης τέλος από την Παναχαϊκή!

Ο Κώστας Κατσουράνης αποχώρησε από την Παναχαϊκή, στην οποία εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή. Η διαφωνία με τον πρόεδρο Κώστα Μπακαλάρο προ ημερών και η φημολογούμενη διαφορά φιλοσοφίας με τη διοίκηση.

Τέλος από τους Πατρινούς αποτελεί ο παλαίμαχος διεθνής, με την εξέλιξη να φαίνεται πως αποτελεί συνέχεια της διαφωνίας που φάνηκε πως υπάρχει με τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται πως στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο 39χρονος με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρο ενόψει της νέας σεζόν στις 25 Οκτωβρίου, όπου είχαν διαφωνήσει μπροστά στους εκπροσώπους του Τύπου περί του στόχου που έχει η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο Κατσουράνης είχε δηλώσει: «Ο βασικός στόχος για μένα είναι η ομάδα να κάνει μια ανάλογη πορεία με την περσινή και να παίξει κατά το δυνατό ακόμα πιο ωραίο ποδόσφαιρο. Αξιολογήσαμε το ρόστερ και βάσει της φιλοσοφίας και του πλάνου μας δημιουργήσαμε μία ομάδα με περισσότερο βάθος και ποιότητα. Η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι υπέρ μας, αλλά η ομάδα θα είναι και πάλι ανταγωνιστική. Πήραμε ξένους σε κομβικές θέσεις που χρειαζόμασταν ποιότητα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπακαλάρος ανέφερε: «Είναι δύσκολες εποχές και μία δύσκολη χρονιά. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την ομάδα, με όλες μας τις δυνάμεις. Για ακόμα μία χρονιά και παρά τις αντίξοες συνθήκες, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και πλέον ο στόχος είναι η πρώτη θέση και η άνοδος. Είναι δύσκολο αλλά είμαστε έτοιμοι γι αυτό».

Πλέον ο Κατσουράνης δεν είναι τεχνικός διευθυντής στον σύλλογο, που κοιτάζει υποψήφιους αντικαταστάτες. Εκεί εκτελούσε χρέη από το 2016, όταν η Παναχαϊκή έπαιζε στη Γ’ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected