Κατηγορίες
Αθλήματα

Ξέσπασε στο τέλος και πήρε τη νίκη ο Φϊλιππος Βέροιας (photos)

Στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης ο Φίλιππος Βέροιας έβγαλε ενέργεια και μετέτρεψε σε περίπατο έναν αγώνα που φαινόταν ότι μέχρι το τέλος θα πάει στη ρώσικη ρουλέτα.

Επτά λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης, το παιχνίδι ανάμεσα στον Φίλιππο Βέροιας και το Καματερό πήγαινε πόντο – πόντο όπως ξεκίνησε από την αρχή.

Στο ημίχρονο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 9-9 καθώς ο Φίλιππος Βέροιας είχε δυσκολίες στην τελική προσπάθεια και το Καματερό είχε απαντήσεις στις επιλογές των ερυθρολεύκων.

Οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων, η Θεοδοσοπούλου αλλά και η Κατσικαρώνη για τον Φίλιππο και η Τζικνάκη για το Καματερό είχαν πολύ καλή απόδοση και συνέβαλαν στην αμυντική λειτουργία των ομάδων τους.

Ο αγώνας πήγαινε πόντο – πόντο σε όλο το πρώτο ημίχρονο με τον Φίλιππο να έχει το προβάδισμα.

Στο β΄ ημίχρονο, οι ερυθρόλευκες ξεκίνησαν ελαφρώς μουδιασμένα με αποτέλεσμα το Καματερό να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου η εικόνα του αγώνα άλλαξε καθώς ο Φίλιππος σε ένα από τα ξεσπάσματα του, μέσα σε δυο λεπτά γύρισε το παιχνίδι, μπήκε οδηγός στο σκορ και άρχισε να αποδίδει σαν… Φίλιππος.

Μέχρι εκείνο το σημείο Θεοδοσοπούλου και Κατσικαρώνη με δύσκολες αποκρούσεις και Νούσια με ατομικές ενέργειες κρατούσαν το Καματερό σε απόσταση βολής στο σκορ.

Από τα μισά του β’ ημιχρόνου και μετά τα κορίτσια του Γιώργου Τσικίνα άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοσή τους, να βρίσκουν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και επτά λεπτά πριν το τέλος, μέσα σε ένα δίλεπτο τελείωσαν ουσιαστικά το παιχνίδι.

Μια εντυπωσιακή ενέργεια της Νούσια, ένα γκολ αυτοθυσίας της Εμμανουηλίδου και στη συνέχεια τα πολύ ωραία γκολ της Νάτσο και της Ανθίτση έδωσαν στον Φίλιππο την διαφορά των τεσσάρων τερμάτων με το Καματερό να μην μπορεί να ακολουθήσει αυτό το ρυθμό.

Μια εξαιρετική προσπάθεια της Σπυριδοπούλου ανέβασε ακόμη περισσότερο τη διαφορά στο σκορ με τη Λούρη να ακολουθεί όπως και τα άλλα κορίτσια στον γρήγορο ρυθμό του Φιλίππου που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις φιλοξενούμενες.

Το τελικό αποτέλεσμα 26-21 ήταν το επιστέγασμα μιας προσπάθειας των ερυθρόλευκων που αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν είχαν σαφή υπεροχή, χρειάστηκε να παίξουν με εξαιρετική φρεσκάδα στα τελευταία επτά λεπτά για να σημειώσουν μια άνετη διαφορά και να πετύχουν μια σπουδαία νίκη.

δείτε φωτογραφίες στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected