Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ απόψε στο “Draw” Cafe!

Στη… μάχη της Ευρώπης ρίχνεται σήμερα (19:55) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τη Βίντι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και θέλει νίκη προκειμένου να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Μια κρίσιμη μονομαχία για τον “δικέφαλο”, την οποία θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι θαμώνες του “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα.

Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να πάρουν τη… ρεβάνς της ήττας στην Τούμπα με 2-0 από τους Ούγγρους και με νίκη στη Βουδαπέστη να πάρουν… κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση.

Αμφότερες οι ομάδες μετρούν από μία νίκη στους ομίλους, έχοντας τρεις βαθμούς, όσους έχει και η ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ, με την Τσέλσι να έχει το απόλυτο των νικών με εννέα βαθμούς.

Με ένα δυσάρεστο γεγονός συνδυάστηκε η χθεσινή, τελευταία προπόνηση επί ουγγρικού εδάφους, καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιειρίνια, τραυματίστηκε στους απαγωγούς μύες του ισχίου αριστερά σε ένα γλίστρημα και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Δικεφάλου θα έχουν στο πλευρό τους και την υποστήριξη των οπαδών τους, καθώς έντονο είναι ήδη το “ασπρόμαυρο” στοιχείο στη Βουδαπέστη για την αναμέτρηση, ενώ άπαντες περιμένουν δυναμικό παρών, με περίπου 1.200 φίλους της ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected