Κατηγορίες
Super League 1

Ατρόμητος για κούπα, πέρασε και από το ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο και τρία δοκάρια αλλά ο Ατρόμητος έφυγε νικητής στο ΟΑΚΑ με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά!

Ο νόμος της μπάλας “μίλησε” στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να έχει τις φάσεις αλλά στο φινάλε ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πήρε τη νίκη, όπως είχε πράξει και την περασμένη σεζόν. Η ομάδα του Περιστερίου διατήρησε έτσι το αήττητο, την ώρα που η “Ένωση” γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Ουζουνίδη μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και μέχρι το 88ο λεπτό όλα έδειχναν ότι θα μείνει με το… αχ της μεγάλη ευκαιρίας να κερδίσει ένα ματς που ήταν πολύ καλύτερη. Από εκείνο το σημείο, όμως, τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα με τους Ρισβάνη και Κουλούρη να τη “σκοτώνουν” μέσα σε δύο λεπτά! Ο Ατρόμητος κατέβηκε με ξεκάθαρο αμυντικό πλάνο και τελικά όχι μόνο δεν έχασε αλλά τελικά πήρε και το μάξιμουμ.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Mπάρκας, Μπακάκης (65′ Γκάλο), Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Αλεφ (76′ Γιαννιώτας), Μπακασέτας, Μπογέ (57′ Πόνσε), Μάνταλος, Λιβάια.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουζούλαζιτς, Κιβρακίδης (86′ Καρασαλίδης), Ουγκράι (65′ Ενσικουλού), Μπρούνο, Κουλούρης (93′ Μούζακιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected