Κατηγορίες
Εφηβικό ΕΠΣ Ημαθίας - Παιδικό Ημαθίας

Η διαδικασία των play off στα πρωταθλήματα Υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας

Μετά τη συμπληρωματική προκήρυξη στο πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής, η ΕΠΣ Ημαθίας ανακοίνωσε τις αναθεώρηση άρθρων και μέρος της αντίστοιχης των πρωταθλημάτων Υποδομής.

Ειδικότερα, στην κατηγορία Κ16 καθιερώνονται play off, στα οποία θα συμμετέχουν οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις από την 1η μέχρι και την 6η της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο, με το εξής σύστημα διεξαγωγής:

Α΄ Φάση :

1. 3ος-6ος
2. 4ος-5ος

Οι ομάδες που θα καταλάβουν την 1η και τη 2η θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο προκρίνονται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ. Οι αγώνες της Α΄ Φάσης των play-off είναι ΔΙΠΛΟΙ, εντός και εκτός έδρας, με τη δεύτερη αναμέτρηση να διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Στους αγώνες αυτούς ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος.

Β΄ Φάση
Ημιτελικά

1ος-Νικητής Ζευγαριού 2 Α΄ Φάσης (4ος-5ος)
2ος-ΝικητήςΖευγαριού 1 Α΄ Φάσης (3ος-6ος)

Τελικά
Νικητές Ημιτελικών (Μεγάλος Τελικός)
Ηττημένοι Ημιτελικών (Μικρός Τελικός)

Οι αγώνες της Β΄ Φάσης των play-off (Ημιτελικά-Τελικά) θα διεξαχθούν στο Ενωσιακό Γήπεδο των Παλατιτσίων. Οι υπόλοιποι όροι διεξαγωγής των συγκεκριμένων αγώνων καθορίζονται από τον Κ.Α.Π. Ερασιτεχνικών Ομάδων, καθώς και από το άρθρο 6, παρ. 2 της παρούσας προκήρυξης.

Οι αλλαγές στο πρωτάθλημα αλλά και το σύστημα διεξαγωγής των play off στην κατηγορία Κ14 πατήστε ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected