Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Φουλ δράση σε Β ΕΠΣ Ημαθίας και Γ Ερασιτεχνική (pregame 25/11)

Πλήρης δράση σε όλα τα μέτωπα για τη Β και Γ Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας, που με την καθιέρωση των play off, αποκτά αυτόματα μεγάλο ενδιαφέρον!

Στον 1ο όμιλο της Β κατηγορίας, το ματς που κεντρίζει τα βλέμματα είναι αναμφίβολα αυτό της Κουλούρας, όπου ο τοπικός ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λουτρού. Οι δύο ομάδες φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θεωρούνται (δίκαια) εκ των φαβορί για την άνοδο στην Α Ερασιτεχνική και παιχνίδια όπως το αυριανό, κρίνουν πολλά για την πορεία στο πρωτάθλημα.

Ο τρίτος της βαθμολογίας (ισόβαθμος όμως με τον Ολυμπιακό) ΠΑΟ Παλατίτσια αγωνίζεται εντός έδρας με την ουραγό Δόξα Λιανοβεργίου, με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να αποδείξει για μια ακόμη φορά πως αποτελεί μια ισχυρή δύναμη στο φετινό πρωτάθλημα. Μοναδικός στόχος για τους φιλοξενούμενους το τρίποντο, για να “σβήσουν” τους τρεις από τους τέσσερις βαθμούς ποινής από το περσινό πρωτάθλημα.

Εντός έδρας αναμέτρηση και για την 4η ΑΕ Σχοινά, που θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Λυκογιάννης όπως επίσης και για τη Θύελλα Σταυρού, στο γειτονικό ντέρμπι με την ΑΕΚ Καμποχωρίου.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει το ματς του Διαβατού, όπου ο τοπικός Ατρόμητος υποδέχεται τον Αλιάκμονα Νησελίου.

Στον δεύτερο όμιλο, τα φώτα πέφτουν στον Άγιο Νικόλαο, όπου ο Ολυμπιακός Νάουσας υποδέχεται την πρωτοπόρο ΑΕΠ Βέροιας, ενώ τα Λευκάδια δοκιμάζονται στη δύσκολη έδρα της Νέας Νικομήδειας, με αντίπαλο την πάντα υπολογίσιμη Νέα Γενεά.

Ευκαιρία για ένα ακόμη τρίποντο έχει η Θύελλα Στενημάχου που υποδέχεται τον ΑΣ Πατρίδας (μόλις ένας βαθμός για τους “κιτρινόμαυρους” μετά από 7 ματς) ενώ στη Ραχιά, ο Εθνικός θα υποδεχτεί τον ΑΣ Γιαννακοχωρίου, σε ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι του ομίλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης και 8ης αγωνιστικής αντίστοιχα (25/11, 15.00)

1ος όμιλος

ΑΕ Σχοινά – Απόλλων Λυκογιάννης

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Ολυμπιακός Λουτρού

ΠΑΟ Παλατίτσια – Δόξα Λιανοβεργίου

Ατρόμητος Διαβατού – Αλιάκμων Νησελίου

Θύελλα Σταυρού – ΑΕΚ Καμποχωρίου

δείτε τη βαθμολογία και τους σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Εθνικός Ράχης – ΑΣ Γιαννακοχωρίου

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Λευκάδια

Ελπίδα Μονοσπίτων – Απόλλων Αγίου Γεωργίου  0-3 α.α.

Θύελλα Στενημάχου – ΑΣ Πατρίδας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας

Ρεπό : Αστέρας Τριποτάμου

δείτε τη βαθμολογία και τους σκόρερς ΕΔΩ

 

Τρίτη στροφή το πρωί της Κυριακής (25/11, 10.30) για το πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής, που η θεσμοθέτηση των play off αυξάνει κατακόρυφα το ενδιαφέρον!

Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος Δόξα Κυψέλης υποδέχεται την ΑΕ Καψόχωρας, την ίδια ώρα που στο Νεόκαστρο θα διεξαχθεί το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον ΑΟ Συκιάς. Σπουδαίο ματς και στα Τρίκαλα, όπου η ΑΕΤ υποδέχεται τον ΠΟ Ξεχασμένης.

Στον 2ο όμιλο, ο Ερμής Τριλόφου (2×2 στο ξεκίνημα) θα αγωνιστεί κόντρα στη δεύτερη της βαθμολογίας Δόξα Νάουσας ενώ στη Μέση, ο Άχθος Αρούρης (που έκανε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα) υποδέχεται τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου. Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Παλασίδειου Ακαδημίας με τον Φίλιππο Πολλών Νερών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (11/11, 10.30) :

1ος όμιλος

Αχιλλέας Νεοκάστρου – ΑΟ Συκιάς

Δόξα Κυψέλης – ΑΕ Καψόχωρας

ΑΕ Τρικάλων – ΠΟ Ξεχασμένης

2ος όμιλος

Άχθος Αρούρης – Άτλας Ζερβοχωρίου

Παλασίδειος Ακαδημία – Φίλιππος Πολλών Νερών

Ερμής Τριλόφου – Δόξα Νάουσας

Ρεπό : Μακεδονικός Ρόδακα

Bαθμολογίες και σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected