Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος] Ολυμπιακός Βόλου – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1 (photos)

Δύο γκολ ήταν αρκετά για να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου την Αναγέννηση Καρδίτσας, όμως, το τελικό 2-1, κόντρα στην ουραγό του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αποδεικνύει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν κακοί απέναντι στην χειρότερη ομάδα του ομίλου, προβληματίζοντας τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού που έδωσε το «παρών» στο Πανθεσσαλικό στάδιο για να τον ενισχύσει.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός Βόλου άνοιξε το σκορ με γυριστό σουτ του Οικονομόπουλου στο 5’. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πίεσαν ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους, όμως, κατάφεραν να σημειώσουν το 2-0 στο 27’, με κεφαλιά του Λεάντρο και να αποκτήσουν σκορ ασφαλείας πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ενώ μέχρι το τέλος του πρώτου 45λέπτου, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να γίνει απειλητικός στα πρώτα λεπτά, με τα σουτ των Ευθυμιάδη και Λώττα, όμως, στη συνέχεια προβλημάτισε με την απόδοση του και τελικά δέχθηκε γκολ στο 72’ από τον Λουκά.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Παλιούρας, Παπουτσογιαννόπουλος, Οικονομόπουλος, Λεάντρο, Μπουτζίκος, Κόλα, Ρόκας (66’ Σκοπελίτης), Καμπλιώνης (66’ Φλίγκος), Λώττας (45’ Νόνης), Ευθυμιάδης (85’ Ναζίμ), Ζγκούρι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κούτσικος, Ξανθόπουλος, Καραμπίνας, Δ. Αλεξίου, Γκούρλας, Τζέλλος, Γόρδιος, Αναγνωστόπουλος, Τσιατάς (68’ Πρίφτι), Καρβούνης, Λουκάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected