Κατηγορίες
Football League

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Πλατανιάς!

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Πλατανιάς επικράτησε 2-0 των Τρικάλων φτάνοντας έτσι στην τέταρτη νίκη του στη Football League! Η χανιώτικη ομάδα ανεβαίνει μάλιστα στη 2η θέση και περιμένει τα αποτελέσματα της Κυριακής.

Ο Πλατανιάς επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ενώ είχε γενικά μια εμφάνιση που σε καμία περίπτωση δεν επέτρεψε στα Τρίκαλα να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο.

Το πρώτο γκολ για τον Πλατανιά σημειώθηκε στο 26ο λεπτό από μια εξαιρετική συνεργασία που είχαν στην περιοχή των Τρικάλων οι Ουές και Νίλι. Ο πρώτος σέντραρε για τον Ισπανό που με ωραία κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Πλατανιάς συνέχισε να είναι δραστήριος επιθετικά φτάνοντας με την έναρξη του β’ ημιχρόνου και σε ένα δεύτερο τέρμα. Αυτή τη φορά ήταν ο Νίλι που έδωσε την ασίστ για τον Μιγκέλ που με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το 2-0, σκοράροντας ο ίδιος το τέταρτο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Ο Πλατανιάς φτάνει έτσι τους 15 βαθμούς, κερδίζει για πρώτη φορά στα Περβόλια και πάει για το καλύτερο δυνατό στο ντέρμπι κορυφής την επόμενη εβδομάδα απέναντι στο Βόλο.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Σινγκ (82’ Παπουτσογιαννόπουλος), Καραγκούνης, Μποσέτι, Νίλι, Παπανικολάου (73’ Πουρζιτίδης), Μιγκέλ (88’ Λάζιτς)

Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας (83’ Τριανταφυλλάκος), Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Γιουκαρής, Γκουγκουδής (65’ Νιάρος), Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος (52’ Γκατζολάρι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected