Κατηγορίες
Football League

Δεν υπήρξε νικητής στο Αιγίνιο

Ο Απόλλων Πόντου αντέδρασε εντυπωσιακά τις δύο φορές που βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Αιγινιακό αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη παρότι είχε τις ευκαιρίες να την πετύχει

Οι παίκτες του Απόλλωνα τα έδωσαν όλα. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ δύο φορές, ξεπέρασαν ακόμα και τις δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν όλα στραβά για τον Απόλλωνα Πόντου. Πέραν του ότι φανέρωσε την αδυναμία του επιθετικά μην μπορώντας να απειλήσει παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, αντιμετώπισε προβλήματα και στην άμυνα.

το φιλμ του αγώνα στο metrosport

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος (63′ Ορφανίδης), Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος, Πέριτς, Δούμτσιος (84′ Ζαννάκης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαΐτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Θεολόγου (26′ Δαλιανόπουλος), Σαμαράς, Σπόλιαριτς, Πουρτουλίδης, Δημητριάδης (35′ Κύρκου), Καλαΐτζιδης, Σουντουρά, Κυβελίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected