Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Β ΕΠΣ Ημαθίας - Γ ΕΠΣ Ημαθίας

Ματς-φωτιά σε Β και Γ Ερασιτεχνική στην ΕΠΣ Ημαθίας! (pregame 2/12)

Πρώτοι αγώνες για τον τελευταίο μήνα του 2018 και το ενδιαφέρον κορυφώνεται σε Β και Γ Ερασιτεχνική.

Τα πρωταθλήματα άλλωστε περιλαμβάνουν λίγες ομάδες και ταυτόχρονα με τη διεξαγωγή play off και play out αμέσως μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας, αυξάνουν το ενδιαφέρον και δίνουν ένα ακόμη κίνητρο σε ομάδες και φιλάθλους να παρακολουθούν φέτος τις “μικρές” κατηγορίες.

Στον 1ο όμιλο της Β ΕΠΣΗ, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Σταυρού όπου η τοπική Θύελλα θα υποδεχτεί τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟ Παλατίτσια, ενώ στο Καμποχώρι δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός Λουτρού, στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την άνοδο στην Α Ερασιτεχνική.

Πιο εύκολο φαντάζει το έργο του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ Κουλούρας, όμως ο Απόλλων Λυκογιάννης έχει αποδείξει περίτρανα πως του πηγαίνουν τα δύσκολα και μάλιστα έχει κάνει αρκετές…ζημιές τη φετινή σεζόν.

Τέλος, πολύ ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι και στο Λιανοβέργι, με την τοπική Δόξα να ψάχνει το πρώτο τρίποντο για φέτος κόντρα στον πολύ ανεβασμένο στα τελευταία ματς, Ατρόμητο Διαβατού.

Στον 2ο όμιλο, όλα τα βλέμματα στρέφονται εκ των πραγμάτων σε Ραχιά και Γιαννακοχώρι, όπου αναμετρώνται ομάδες που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες. Η πρωτοπόρος ΑΕΠ Βέροιας θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τριποτάμου, που προέρχεται επίσης από ένα νικηφόρο σερί ενώ στο Βέρμιο, η ομάδα του Στέργιου Τσίλκου “απειλεί” τον ΠΑΣ Λευκαδίων, με τον οποίο αναμετρήθηκε και πέρσι στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής.

Στα άλλα ματς, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου επιστρέφει μετά από καιρό στη δράση και θα κοντραριστεί με τον Εθνικό Ράχης ενώ ο Ολυμπιακός Νάουσας θα υποδεχτεί στον Άγιο Νικόλαο τη Θύελλα Στενημάχου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης και 9ης αγωνιστικής αντίστοιχα (2/12, 15.00) :

1ος όμιλος

Δόξα Λιανοβεργίου – Ατρόμητος Διαβατού

Απόλλων Λυκογιάννης – ΠΑΟΚ Κουλούρας

ΑΕΚ Καμποχωρίου – Ολυμπιακός Λουτρού

Αλιάκμων Νησελίου – ΑΕ Σχοινά

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟ Παλατίτσια

δείτε τη βαθμολογία και τους σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

ΑΣ Γιαννακοχωρίου – Λευκάδια

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Εθνικός Ράχης

ΑΣ Πατρίδας – Ελπίδα Μονοσπίτων

ΑΕΠ Βέροιας – Αστέρας Τριποτάμου

Ολυμπιακός Νάουσας – Θύελλα Στενημάχου

Ρεπό : Νέα Γενεά Νικομήδειας

δείτε τη βαθμολογία και τους σκόρερς ΕΔΩ

 

Στη Γ Ερασιτεχνική και στον 1ο όμιλο, το ματς που κεντρίζει τα βλέμματα είναι αυτό ανάμεσα στον ΑΟ Συκιάς και τη Δόξα Κυψέλης, ενώ πολύ ενδιαφέρον είναι το ματς και στην Καψόχωρα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την ΑΕ Τρικάλων.

Στον 2ο όμιλο, ο πρωτοπόρος Ερμής Τριλόφου δοκιμάζεται στην έδρα του Ζερβοχωρίου ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας Άχθος Αρούρης θα μεταβεί στην Παναγιωπούλα για να αντιμετωπίσει την Παλασίδειο Ακαδημία

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (2/12, 10.30) :

1ος όμιλος

ΑΟ Συκιάς – Δόξα Κυψέλης

ΑΕ Καψόχωρας – ΑΕ Τρικάλων

ΠΟ Ξεχασμένης – Αχιλλέας Νεοκάστρου

2ος όμιλος

Παλασίδειος Ακαδημία – Άχθος Αρούρης

Άτλας Ζερβοχωρίου – Ερμής Τριλόφου

Φίλιππος Πολλών Νερών – Μακεδονικός Ρόδακα

Ρεπό : Δόξα Νάουσας

Bαθμολογίες  ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected