Κατηγορίες
Super League 1

Σαρωτική η ΑΕΛ, 4-2 τον Πανιώνιο! (photos)

Μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη σημείωσε το Σάββατο (1/12) η ΑΕΛ κερδίζοντας με το ευρύ σκορ 4-2 τον Πανιώνιο στο AEL FC ARENA για την 12η αγωνιστική της Super League.

Σαφώς καλύτερη η ΑΕΛ σε όλη τη διάρκεια του ματς πήρε ένα τρίποντο που τόσο πολύ ήθελε, δεδομένου πως τα επόμενα τρία ματς είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσιλούλη με απευθείας κόκκινη στο 39’.

Η ΑΕΛ έπαιξε με πάθος, διεκδίκησε από την αρχή τη νίκη, ενώ εκτός από τα τέσσερα γκολ, είχε και δοκάρια αλλά και πολλές φάσεις για να πετύχει μία ακόμη μεγαλύτερη νίκη. Ο Πανιώνιος παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου και δίκαια στο τέλος αποχώρησε με «άδεια χέρια».

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (68’ Πίτι), Κοέφ (22’ λ.τ. Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (82’ Σαχίτι), Ντέλετιτς, Νούνιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Κότσιτς (60’ Παπαγεωργίου), Μπανανά, Ντομίνγκες, Κεϊτά, Πίρις, Τσιλούλης, Μασούρας, Οικονομίδης (67’ Σαραμαντάς), Ντουρμισάι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected