Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Άρης – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – Ξάνθη απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το δεύτερο σκέλος της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Σουρωτή, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα σε ΟΑΚΑ και «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάχη για την «ουρά» στη Λιβαδειά.

Μια πλούσια ποδοσφαιρική βραδιά που για μια ακόμη φορά προσφέρει στους θαμώνες του το “Barok” Coffee-Bar!

Στις 19:00 ο «ανεβασμένος» Άρης υποδέχεται στο κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Παναθηναϊκό και φιλοδοξεί να «χτίσει» πάνω στην απίστευτη ανατροπή που πραγματοποίησε στο Ηράκλειο εις βάρος του ΟΦΗ, στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη. O 53χρονος τεχνικός δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε εντός έδρας παιχνίδι από τους «πράσινους», οι οποίοι από την μεριά τους προέρχονται από την πιο «χορταστική» φετινή τους εμφάνιση και το επιβλητικό 5-1 επί του Απόλλωνα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα τραυματισμών οι «κιτρινόμαυροι», επιστρέφει στην αποστολή του «τριφυλλιού» ο Διούδης, νοκ-άουτ οι Κουλιμπαλί, Μουνιέ.

Μισή ώρα αργότερα η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ξάνθη και ψάχνει το κατάλληλο αντίδοτο για να επουλώσει τις πληγές της μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Το κλίμα ήταν ούτως ή άλλως βαρύ μετά την ήττα στο Αγρίνιο και η μεσοβδόμαδη ήττα από τον Άγιαξ σε συνδυασμό με τον μαθηματικό αποκλεισμό της από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ήρθαν για να…δέσει το γλυκό. Η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ωστόσο η Ξάνθη έχει αποδείξει επανειλημμένως ότι είναι ικανή να κάνει την ζημιά. Εκτός για την Ένωση οι Σιμόες, Μπακασέτας, Λαμπρόπουλος που τέθηκαν εκτός πλάνων του Μαρίνου Ουζουνίδη, ενώ για τους Ακρίτες ο Μίλαν Ράσταβατς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μπαξεβανίδη και των τραυματιών Σιλά, Φλίσκα, Ντε Λούκας και Φασίδη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των σημερινών αγώνων:

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης (17:00)

Άρης – Παναθηναϊκός (19:00)

ΑΕΚ – Ξάνθη (19:30)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected