Κατηγορίες
Football League

“Ζεσταίνει” τις…μηχανές ο Ηρακλής!

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Ηρακλή, που επικράτησε με 0-3 επί του Αήττητου στα Σπάτα και προσφέρει την αισιοδοξία ότι βαδίζει στον δρόμο της αγωνιστικής ανάκαμψης.

Στην πρώτη εκτός έδρας νίκη στη μέχρι τώρα διαδρομή του στο πρωτάθλημα, έφτασε ο Ηρακλής απέναντι στον Αήττητο στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων, επικρατώντας με 0-3, με γκολ των Πασά, Ντούνη και Παναγιωτούδη.

Με διαφορά κλάσης οι «κυανόλευκοι» από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, επέβαλαν το ρυθμό τους και ανέλαβαν δράση στο πεδίο της πρωτοβουλίας στον αγώνα, περνώντας τους γηπεδούχους σε ρόλο κομπάρσου.

Κλειδί στην τακτική του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο «σφιχτός» κεντρικός άξονας της μεσαίας γραμμής, με τη χρησιμοποίηση για πρώτη φορά δύο κλασικών «εξαριών», με την ταυτόχρονη παρουσία Μουμίν και Καλτσά . Αποτέλεσμα, το κλείσιμο το διαδρόμων προς την εστία του Βοσνιάδη και υποβοήθηση στο να διατηρεί περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια η πλευρά του Ημίθεου.

Με καλή απόδοση στο πρώτο μέρος, ο «Γηραιός», έφτασε στη δημιουργία αρκετών φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία και στην επίτευξη δύο τερμάτων, που του έδωσαν το σαφές προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν με χαρακτηριστική άνεση αυτό το προβάδισμα και, όσο κυλούσε η ώρα, γίνονταν πιο επιθετικοί, δημιουργώντας συνθήκες για τρίτο τέρμα, που ήρθε – τελικά – στην εκπνοή.

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Βούκοβιτς (73΄ Κατσάρας), Ηρακλής, Κασνέτσι, Ματσούκας (21΄ Νικλητσιώτης), Σταματάκης, Γροντής (46΄ Χατζηϊωαννίδης), Μαρουκάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς, Κουκόλης, Στάμου, Μουμίν, Καλτσάς, Μενδρινός (58΄ Παναγιωτούδης), Χασομέρης (89΄ Ζιαμπάρης), Ντούνης (82΄ Γεωργίου), Περόνε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected