Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μελιόπουλος συμφώνησε με ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟK συμφώνησε με την Ξάνθη για την απόκτηση του Δημήτρη Μελιόπουλου και έτσι ένα από τα πιο «hot» ταλέντα της Ελλάδας θα φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Όπως αναφέρει το Sportime, oi δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει από το καλοκαίρι για τη μεταγραφή ωστόσο οι εξελίξεις είχαν παγώσει και είχαν μεταφερθεί για τον χειμώνα.

Τελικά μετά από συνάντηση που έγινε πριν από λίγες ημέρες οι ασπρόμαυροι τα βρήκαν τόσο με την ακριτική ομάδα όσο και με τον 18χρονο Ημαθιώτη ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδιαφερόταν και ο Ολυμπιακός.

Ένα λόγος που έτρεξαν τις εξελίξεις από τον ΠΑΟΚ είναι και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του νεαρού αμυντικού μέσου (αγωνίζεται και ως στόπερ) με την Εθνική ομάδα U19.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει ένα ποσό γύρω στις 700 χιλ. ευρώ στην Ξάνθη ενώ με τον νεαρό ποδοσφαιριστή υπάρχει συμφωνία για συμβόλαιο μακράς διάρκειας και οι τελευταίες συζητήσεις αφορούν για το αν θα είναι 4ετές η 5ετές το συμβόλαιο.

Από εκεί και πέρα, το πιθανότερο είναι ο παίκτης να παραμείνει στην Ξάνθη ως και το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2019, να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected