Κατηγορίες
Super League 1

Άστραψε και βρόντηξε ο ΟΦΗ, 3-1 τον Παναθηναϊκό!

Θρίαμβος για τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ που βρίσκοντας τον Παναθηναϊκό σε… τραγική κατάσταση τον νίκησε με 3-1 και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα! Όλα λάθος για τους «πράσινους» που εκτός των άλλων είχαν σε κακή μέρα και τον Διούδη!

Ο ΟΦΗ δεν συγχώρεσε τα αρκετά ατομικά λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού, ήταν σούπερ αποτελεσματικός, σκόραρε τρεις φορές και έφτασε δίκαια σε μία πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ.

Η ανασταλτική λειτουργία του Παναθηναϊκού ήταν κάτω από την βάση απόψε στο Γεντί Κουλέ. Στο πρώτο γκολ σκοράρει μόνος του ο Δεληγιαννίδης, στο δεύτερο ο Κολοβέτσιος διώχνει εντελώς λάθος την μπάλα και στο τρίτο ο Μαυρομμάτης κάνει τραγικό λάθος μέσα στην περιοχή, χαρίζοντας κατοχή εκεί που απαγορεύεται.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Νάστος, Μεγιάδο (91′ Μιχόγεβιτς), Κυριακίδης, Πλατέλας (85′ Κουτσιανικούλης), Σασί (72′ Παπαστεριανός), Βουό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (83′ Στάικος), Χατζηγιοβάνης, Ινσούα (63′ Χατζηθεοδωρίδης), Κουρμπέλης, Κάτσε, Δώνης (62′ Καμπετσής), Μπουζούκης, Μακέντα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected