Football League

Έβαλε τις βάσεις από το πρώτο μέρος ο ΝΠΣ Βόλος, στο -1 από την κορυφή! (βαθμολογία)

Την τρίτη σερί νίκη του πέτυχε ο ΝΠΣ Βόλος ο οποίος επικράτησε 3-1 εντός έδρας, επί του Πλατανιά, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική της Football League.

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες για τον ΝΠΣ Βόλο, με τους Θεσσαλούς να δίνουν μεταξύ άλλων στο νικηφόρο σερί που έχουν στα τελευταία ματς. Στα του αγώνα ο Πλατανιάς ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, χωρίς όμως να έχει απειλήσει την εστία του Καραγκιολίδη.

Όπως αναφέρει το goalpost, αυτό το οποίο δεν είχε καταφέρει μέχρι τότε η ομάδα του Γιάννη Τάτση, το έκανε στο 12΄ το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο, το οποίο άνοιξε το σκορ χάρη σε κεφαλιά του Γκαλίτσιου. Μετά από το τέρμα αυτό οι Θεσσαλοί πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι, με συνέπεια να πιέσουν προκειμένου να φτάσουν στο 2-0.

Αυτό ήρθε στο 33΄ όταν ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων» αλλά και της κατηγορίας Βασίλης Μάντζης με σουτ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 44΄ ο Βόλος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη του, χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Λούκας Γκαρσία. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 55΄ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σουτ του Κότο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι Κρητικοί μείωσαν σε 3-1 με τέρμα του Μπιανκόνι. Στο 72΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Νίλι με 2η κίτρινη κάρτα, κάτι που έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων… Από το σημείο εκείνο και μετά δεν άλλαξε κάτι, όσον αφορά το υπάρχον σκορ που ήταν και το τελικό του ματς.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο, Πίτου Γκαρσία, Λούκας Γκαρσία, Κότο (71′ Δόρης), Ηλιόπουλος (78′ Πίσπας), Μάντζης.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτ, Καραγκούνης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Ουές, Ρουσσάκης, Σινγκ (Παπουτσογιαννόπουλος), Μποσέτι (64′ Λάζιτς), Νίλι, Παπανικολάου, Μπιανκόνι.

Η βαθμολογία

Β
1 Απόλλων Λάρισας 20
2 ΝΠΣ Βόλος 19
3 Κέρκυρα 16
4 Πλατανιάς 15
5 Εργοτέλης 14
6 Δόξα Δράμας 12
7 Ηρόδοτος 12
8 Παναχαϊκή 11
9 Ηρακλής 10
10 ΑΕ Καραϊσκάκης 10
11 Απόλλων Πόντου 8
12 Τρίκαλα 6
13 ΑΕ Σπάρτη 6
14 Αήττητος Σπάτων 6
15 Αιγινιακός 6
16 ΑΟΧ/Κισσαμικός 5
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected