Κατηγορίες
Football League

Κάτω του…μετρίου το ματς στα Σπάτα

Χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις κύλησαν τα 90 λεπτά της αναμέτρησης του Αήττητου με την Σπάρτη με αποτέλεσμα το 0-0 να φαντάζει απόλυτα φυσιολογικό.

Όπως αναφέρει το FL News, στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης μάλιστα δεν υπήρξε ούτε ένα σουτ από τις δύο ομάδες και κύριες αιτίες είναι η κλειστή άμυνα της Σπάρτης, αλλά και ο κακός αγωνιστικός που δεν άφησε τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων να γυρίσουν την μπάλα όπως θα ήθελαν στην ανάπτυξη τους.

Η εικόνα άλλαξε κάπως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ο Αήττητος πίεσε ακόμη περισσότερο και έψαξε τις φάσεις για να φτάσει στο γκολ, αλλά δεν βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει την εστία της ομάδας της Λακωνία. Μια κεφαλιά του Μάγκα στο 52ο λεπτό, ένα σουτ του Μαρουκάκη (55′) που βρήκε στα σώματα, ένα σουτ του Χατζηιωαννίδη (65′) και μια κεφαλιά του Καλογέρη (66′) ήταν οι κυριότερες φάσεις για τους γηπεδούχους που βρήκαν όλες σωστές αντιδράσεις από την άμυνα και τον τερματοφύλακα της Σπάρτης.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Αρώνη στο 25ο λεπτό σε μια σύγκρουση σε διεκδίκηση της μπάλας και έγινε αλλαγή επειδή είχε χτύπημα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε για να διαπιστωθεί αν υπάρχει διάσειση σε Νοσοκομείο, όπου του έγιναν και ράμματα.

Συνθέσεις

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κοκκαλάς, Σπυρόπουλος, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Κολλαράς, Ηρακλής, Σταματάκης (59′ Καλογέρης), Γροντής, Κατσικογιάννης (77′ Λάμπρου), Χατζηιωαννίδης (85′ Κατσέρης), Μαρουκάκης.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Καλούσης (25′ Αρώνης), Φραγκούλης, Κολτσίδας, Βλάχος, Τιεντσέ, Κωνσταντινόπουλος, Παυλής (59′ Καινούργιος), Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος, Μαντζίρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected