Κατηγορίες
Football League

Μεγάλο “διπλό” του Αιγινιακού στα Χανιά!

Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και στο οποίο προηγήθηκε δύο φορές, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός κατάφερε να το χάσει από τον Αιγινιακό (2-3).

Μετά τη νέα οδυνηρή ήττα τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο… σκούρα για το σύνολο του Γιώργου Πετράκη, το οποίο πλέον βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη θέση. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται… δεν μπορεί να είναι σύμπτωση και ως εκ τούτου, η ομάδα δείχνει πως είναι σε μία καθόλου καλή κατάσταση, γεγονός πάρα πολύ ανησυχητικό εν όψει της συνέχειας.

Κι όμως, τα πράγματα ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στα Περβόλια, όταν στο 17ο λεπτό προηγήθηκε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αρναρέλλη, το οποίο κέρδισε ο Ζιούλης από τον Δούμτσιο. Στο 26′ ο Αιγινιακός κέρδισε επίσης πέναλτι σε χέρι του Τεγούση, με τον Μαρκόφσκι να ισοφαρίζει σε 1-1.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός αναπτέρωσε την ψυχολογία του, αφού αμέσως μετά (28′) έφτασε στο δεύτερο γκολ χάρη στο εύστοχο σουτ του Καραγιάννη και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες να πήγαιναν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην τελευταία φάση σε 2-2 με το γκολ του Παπαδόπουλου. Το “τελειωτικό χτύπημα” στον ΑΟΧ/Κισσαμικό που χάνει για… τρίτο παιχνίδι εντός έδρας φέτος δόθηκε στο 75′ από το πλασέ του Πέριτς…

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

ΑΟΧ/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Λαζαρίδης, Γκίνη, Σισέ, Ζιούλης, Καραγεώργης, Τεγούσης (83′ Νικολούδης), Σελινιωτάκης, Αρναρέλλης (60′ Μαλόνγκα), Καραγιάννης, Αποστολόπουλος (73′ Βρεττός), Ρίσκι.

Αιγινιακός (Μιρσάντ Γιονούζ): Καραγκιόζης, Προσκυνητόπουλος, Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Λάσκαρης, Πολύζος, Μαρκόβσκι (76′ Εππας), Παπαδόπουλος (89′ Ζήσης), Δούμτσιος (63′ Πέριτς), Πιαστόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P