Κατηγορίες
Basket

Ενδιαφέροντα στοιχεία για τη σημερινή 10η αγωνιστική

Πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Α2, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων και τον Ιωνικό Νικαίας.

Το 1/3 της φετινής σεζόν ολοκληρώνεται σήμερα, μιας και φτάνουμε αισίως στη 10η αγωνιστική της φετινής χρονιάς και πλέον θα μπορούν να βγουν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα.

Όπως αναφέρει το basketblog.gr, το παιχνίδι που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων και τον Ιωνικό Νικαίας, σε ένα γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες του Αιγάλεω και της Νικαίας. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν πέρυσι και στη Β’ Εθνική και προχωράνε χέρι χέρι και σήμερα διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τον Διαγόρα να θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία που διανύει, την ώρα που στον Ιωνικό θέλουν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον Ηρακλή και να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής συνεχίζει τις εμφανίσεις στο Ιβανώφειο και αυτή τη φορά υποδέχεται τον πάντα μαχητικό και ανταγωνιστικό Κόροιβο, ο οποίος ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να παλέψει μέχρι τέλους τον αγώνα. Στο “γηραιό” το κλίμα είναι παραπάνω από εξαιρετικό και περιμένουν για δεύτερο σερί παιχνίδι τον κόσμο τους να δώσει δυναμικά το παρόν για να έρθει μία ακόμα νίκη.

Πολύ ενδιαφέρον φαντάζει το παιχνίδι ανάμεσα στο Ψυχικό και την Καστοριά. Το Ψυχικό δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένο και θέλει στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του να πανηγυρίσει την τρίτη νίκη μέσα σε επτά μέρες. Από την άλλη η Καστοριά δυσκολεύεται μακριά από το σπίτι της και θέλει να δείξει τις δυνατότητες και εκτός έδρας.

Τα Βόρεια Προάστια έχουν την τιμητική τους σήμερα, μιας και λίγο πιο δίπλα, στο κλειστό του Αγ. Θωμά, το Μαρούσι υποδέχεται τον Ερμή Αγιάς σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, με τους “μπέμπηδες” του Κώστα Κεραμιδά να θέλουν τη νίκη, την ώρα που ο Ερμής θέλει να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της κατηγορίας και να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Εύκολο φαντάζει το έργο της Ευρώπης Πευκοχωρίου, η οποία ταξιδεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα τον Πειραιά για τον αγώνα με τον Εθνικό, με την ομάδα του Ευρυπίδη Μελετιάδη να στοχεύει στη δεύτερη σερί νίκη της.

Μονόδρομος φαντάζει η νίκη για την Καρδίτσα, η οποία υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών και θέλει το ροζ φύλλο αγώνα προκειμένου να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, την ώρα που οι Πατρινοί ναι μεν παλεύουν τα περισσότερα παιχνίδια, αλλά δεν φτάνουν στη νίκη.

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει ο Αμύντας, ο οποίος μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ευρώπη Πευκοχωρίου, υποδέχεται τον Χαρίλαο Τρικούπη του Ντίνου Καλαμπάκου. Οι Μεσολογγίτες δεν έχουν βρει ακόμα το δρόμο προς τη νίκη υπό τις οδηγίες του Ντίνου Καλαμπάκου και θέλουν αυτή τη φορά να… σπάσουν το ρόδι.

Τέλος, ο Ιπποκράτης Κω υποδέχεται την Καβάλα σε ένα παιχνίδι όπου οι νησιώτες φαντάζουν το απόλυτο φαβορί, την ώρα όμως που στον τελευταίο αγώνα με τον Ηρακλή, η ομάδα του Ανδρέα Καραπιπερίδη έδειξε ότι μπορεί να διεκδικήσει κάποιους αγώνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (17.00):

Εθνικός-Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου
Ψυχικό-Καστοριά
Καρδίτσα-Απόλλων Πάτρας
Μαρούσι-Ερμής Αγιάς
Αμύντας-Χαρίλαος Τρικούπης
Διαγόρας Δρυοπιδέων-Ιωνικός Νίκαιας
Ιπποκράτης Κω-Καβάλα
Ηρακλής-Κόροιβος Αμαλιάδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected