Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Εξαιρετικός Παναιτωλικός, “άρρωστος” Άρης

Να τον.. πιεις στο ποτήρι ήταν σήμερα ο Παναιτωλικός, ο οποίος κέρδισε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Αρη (2-1), έπαιξε πολύ καλή μπάλα και έστειλε «μήνυμα» πως φέτος θα είναι πάρα πολύ δυνατός.

Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Άρη δέχτηκαν τη “γιούχα” από τους φιλάθλους, που εξοργίστηκαν με την αγωνιστική εικόνα…

Όπως αναφέρει το agrinio-sports, ο Τραϊανός Δέλλας ξεκίνησε με τον Κυριακίδη κάτω από τα γκολπόστ, τους Λιάβα, Αργκους, Μαλή, Τσοκάνη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Λουσέρο, Ντίας στον άξονα, τους Ουίλιαν, Μοράρ στα άκρα, τον Μάζουρεκ οργανωτή και τον Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Ο φορ από τη Σιέρα Λεόνε τραυματίστηκε σοβαρά και αντικαταστάθηκε μόλις στο 10’, κάτι που έφερε τον Ρουμάνο στην κορυφή της επίθεσης και τον Μανά στα «φτερά», αλλά και σόκαρε όλους στα «καναρίνια». Όμως η ομάδα δείχνει «μέταλλο» και στο 22’ άγγιξε το σκορ, όμως ο Μανά δεν πλάσαρε σωστά το τετ α τετ που είχε με τον Κουέστα.

Λίγο αργότερα (27’) ο Μοράρ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Δεληζήση, μπήκε στην περιοχή του Αρη και ανατράπηκε από τον γκολκίπερ των γηπεδούχων, ενώ εκτός από το πέναλτι που καταλογίστηκε, αποβλήθηκε και ο πορτιέρε των «κίτρινων». Όμως ο Μάζουρεκ αστόχησε από την άσπρη βούλα στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ και ο Παναιτωλικός έχασε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Παρόλα αυτά όμως δεν το… έβαλε κάτω. Ο Κυριακίδης στο 39’ επενέβη σωτήρια σε «σκαστό» σουτ του Μπρούνο Γκάμα, ενώ η ομάδα προσπαθούσε να δημιουργήσει και κρατούσε μπάλα. Ανάλογη εικόνα είχαμε και στο δεύτερο μισό και τελικά τα «καναρίνια» άνοιξαν το σκορ στο 63’, όταν ο Μαλής έκανε την προβολή σε κόρνερ του Μοράρ. Ο Άρης «απάντησε» λίγο αργότερα (71’) με την προβολή του Ντιγκινί, όμως ο Παναιτωλικός ήταν σήμερα πολύ σκληρός για να… πεθάνει.

Στο 75’ πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουσέρο και έκτοτε αμύνθηκαν σωστά, ο Κυριακίδης επενέβη σωστά στην κοντινή προσπάθεια του Βελέθ (86’) και η ομάδα κέρδισε εκτός έδρας τον Άρη για πρώτη φορά στην ιστορία της. Ένα αποτέλεσμα που την έστειλε στην πεντάδα και πλέον «βλέπει» ψηλά.

Συνθέσεις

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Κωνσταντινίδης, Βέλεθ, Δεληζήσης, Βαλεριάνος (55’ Μενέντεζ), Σιώπης, Ματίγια, Γκάμα, Ματέο Γκασία (82’ Ναζλίδης), Ντιγκινί, Γιουνές (29’ Αναγνωστόπουλος)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Λιάβας, Τσοκάνης, Μαλής, Σουάρες, Ντίαζ (88’ Χαντακιάς), Λουσέρο, Καμαρά (13’ Μανά), Μάζουρεκ (83’ Τσιγγάρας), Ντα Σίλβα, Μοράρ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected