Super League 1

Σεφτέ του Απόλλωνα Σμύρνης με…θύμα τη Ξάνθη!

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Ο Απόλλωνας περίμενε 14 αγωνιστικές για να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Το γκολ του Τομάς διαμόρφωσε το 1-0 κόντρα στην Ξάνθη και κράτησε… ζωντανές τις όποιες ελπίδες παραμονής. Καταλυτική η αλλαγή του Σικαμπάλα στην προσπάθεια για το τρίποντο.

Υπάρχει «ζωή» στον Απόλλωνα; Στη Ριζούπολη έδειξαν σήμερα πως ναι, καθώς κέρδισαν την Ξάνθη με 1-0, πήραν την πρώτη νίκη της σεζόν, παρουσιάστηκαν ξανά καλοί και δείχννουν αποφασισμένοι να μην… πετάξουν «λευκή πετσέτα» και να «παλέψουν» για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς με το… πόδι στο γκάζ και στα πρώτα 25 με 30 λεπτά κυριάρχησαν, σε αυτό το διάστημα απείλησαν με τους Ελ Χέλβε (6′), Γκίνο (9′, έδιωξε ο Σαρπόνγκ πάνω στη γραμμή) και την ίδια στιγμή κρατούσαν με άνεση τους αντιπάλους τους μακριά από τα καρέ του Χουάντερσον.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ (Τεννές): Χουάντερσον, Κοντοές (41′ Κύργιας), Τζανετόπουλος, Λούκιτς, Οριουέλα, Κονέ, Ακόστα, Γκίνο (77′ Ντούρσο), Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο (50′ Σικαμπάλα), Ελ Χέλβε.

ΞΑΝΘΗ (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Σαρπόνγκ (76′ Καμαρά), Λισγάρας, Μπρίτο (46′ Κάστρο), Καντά, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά, Γέντρισεκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected