Football League

“Στείρο” 0-0 στη Σπάρτη

Σε ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Πλατανιάς πέτυχε τον σκοπό του στη Σπάρτη, αποσπώντας το θετικό αποτέλεσμα (0-0).

Φανερές οι απουσίες στον επιθετικό τομέα για τη χανιώτικη ομάδα, που αν δεν τις είχε, ίσως το αποτέλεσμα να ήταν ακόμα καλύτερο…

Ουσιαστικά, το παιχνίδι δεν είχε τις μεγάλες φάσεις, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις η Σπάρτη φάνηκε να είναι πιο απειλητική, ειδικότερα στο β’ ημίχρονο. Ο Γιάννης Τάτσης επιστράτευσε μία εντελώς νέα 11άδα, με τον Σινγκ να παίζει σε θέση επιθετικού ενώ βασικός για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα αγωνίστηκε ο Λάζιτς.

Ο Πλατανιάς φτάνει έτσι τους 16 βαθμούς και σε κάθε περίπτωση είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας σαν στόχο να κλείσει τη χρονιά με νίκη στο τελευταίο ματς που ακολουθεί απέναντι στον Ηρόδοτο.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Σπάρτη (Αντρέι Τσερνίσοφ): Πάντος, Αρώνης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Παυλής, Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (75’ Καινούργιος)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Κόρτσταμ, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Μποσέτι, Λάζιτς, Παπουτσογιαννόπουλος (60’ Ποζατζίδης), Πουρζιτίδης, Παπανικολάου, Σινγκ (72’ Τσακμάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected