Κατηγορίες
Football League

Η πρώτη ήττα του Απόλλωνα από τον…άλλο Απόλλωνα!

Ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε την Κυριακή (16/12) την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα μετά το 1-0 επί του Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά για την 9η στροφή.

Όπως αναφέρει το athleticlarissa.gr, ο Ολαϊτάν σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο έμπειρος φορ πέτυχε το γκολ της νίκης στο 24′, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι φιλοξενούμενοι να μην ηττηθούν. Μάλιστα, στο 64′ θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν, αλλά είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Μαρκολίνο.

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο στην Καλαμαριά, με τον Απόλωνα Λάρισας να απειλεί στο 11′, όταν σε κόρνερ από τα αριστερά, ο Σουλιώτης έπιασε την κεφαλιά, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε και στη συνέχεια ο Θεολόγου διώχνει προ τη γραμμής τέρματος. Ο Απόλλων Πόντου απάντηση και κατάφερε να προηγηθεί με τον Ολαϊτάν, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μαντζάρη, με το 1-0 να είναι και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν χαμηλός, με τους Θεσσαλονικείς να κρατούν το υπέρ τους αποτέλεσμα, παρά την προσπάθεια των Λαρισαίων να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 64′, η εκτέλεση κόρνερ από τον Μαρκολίνο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, με την μπάλα να καταλήγει εκεί, με τη βοήθεια και του αέρα. Αυτή ήταν και η τελευταία μεγάλη απειλή για τους φιλοξενούμενους, με τους Πόντιους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη, βάζοντας τέλος με αυτό το αποτέλεσμα, στο αήττητο του Απόλλωνα Λάρισας.

Συνθέσεις

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Σπόλιαριτς (88′ Δαλιανόπουλος), Δημητριάδης (60′ λ.τρ. Τσουμάνης), Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Ολαϊτάν.

Απόλλων Λάρισας (Τροΐζι): Μαντζάρης, Κουρτεσιώτης, Κοντοές, Σουλιώτης, Μαρκολίνο, Σκούπρα, Καρατάσιος, Τασιούλης (65′ Λίταινας), Πολέτο, Γαρυφαλλόπουλος, Ράμος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected