Κατηγορίες
Basket

Αγγέλου τέλος!

Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα του Άρη στην Basket League έφερε την κατάσταση στο απροχώρητο και την λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Δημήτρης Γουλιέλμος είχε δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του προπονητή, όμως έκρινε πλέον ότι η πίεση είχε μεγαλώσει πολύ και λόγω των αποτελεσμάτων και των μόλις δύο νικών της ομάδας και λόγω της δυσφορίας του κόσμου.

Ο Αρης έχει ένα, κρίσιμο έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, παιχνίδι με τον Χολαργό στο Αλεξάνδρειο την ερχόμενη αγωνιστική και η διοίκηση έκρινε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. Η συνάντηση έγινε σήμερα, οι ανακοινώσεις έπονται και θεωρείται ότι άμεσα θα επιλεγεί και ο αντικαταστάτης του. Ακούγονται έντονα τα ονόματα του Σούλη Μαρκόπουλου και του Γιάννη Καστρίτη, όμως, δεν είναι και οι μοναδικοί υποψήφιοι και δεν μπορεί να αποκλειστεί επιλογή και προπονητή που δεν έχει ακουστεί αυτό το διάστημα που συζητείται το πιθανό τέλος της συνεργασίας με τον Αγγέλου.

Ο Γουλιέλμος πάντως, μιλώντας στον ArenaFM89,4 πριν από λίγο και ερωτώμενος συγκεκριμένα για τον Καστρίτη ήταν αινιγματικός. “Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά υπάρχουν κι άλλοι πολύ καλοί προπονητές και όλοι θα ήθελαν να έρθουν στον Αρη”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected