Κατηγορίες
Basket

Η αποχαιρετιστήρια γιορτή των Αετών Βέροιας και τα ημερολόγια του συλλόγου (photos+vid)

Άφθονο γέλιο, πολλά πειράγματα και μιάμιση περίπου ώρα μακριά από την καθημερινότητα, πέρασαν το Σάββατο 22/12 γονείς, αθλητές και διοίκηση των Αετών Βέροιας!

Στο Κλειστό Γήπεδο “Άρης Γεωργιάδης” στην Εληά γέμισε με παιδικά χαμόγελα αλλά και τους γονείς που βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά τους, στην αποχαιρετιστήρια γιορτή του συλλόγου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Οι γονείς έπαιξαν με τους μικρούς αθλητές, οι οποίοι το ευχαριστήθηκαν στο έπακρο και μάλιστα στο τέλος δεν δεχόταν επ ουδενί να αποχωρήσουν!

Η διοίκηση πρόσφερε Χριστουγεννιάτικα γλυκά και χυμούς, που επιμελήθηκε η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος, Μόρφη Γερασίμου ενώ ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον ετήσιο χορό της ομάδας, το Σάββατο 29/12 στο κέντρο “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”.

Η διοίκηση των Αετών εύχεται σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές, πολλές και ευτυχισμένες στιγμές με όσους αγαπάτε και να γεμίσουν τα σπίτια όλου του κόσμου μόνο χαρά και χαμόγελα!

Τα ημερολόγια του Συλλόγου

Κυκλοφόρησαν τα ημερολόγια του Συλλόγου (τιμή 5€), στα οποία έχουν συμπεριληφθεί φωτογραφίες τόσο του ανδρικού τμήματος όσο και των τμημάτων υποδομής, όπως επίσης και οι χορηγοί που τίμησαν και φέτος την προσπάθεια των Αετών

δείτε φωτογραφίες και βίντεο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected