Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Παίρνει Amaral και Guga ο Παναιτωλικός!

Η πορτογαλική Record αποκάλυψε τις πρώτες μεταγραφές του Παναιτωλικού!

Όπως αναφέρει το agrinio-sports, ο αριστερός μπακ Πέδρο Αμαράλ και ο κεντρικός μέσος Γκονζάλο Ροντρίγκες, γνωστός ως Γκούγκα, έρχονται σήμερα από τη Μπενφίκα στα «καναρίνια», όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι δύο νεαροί Πορτογάλοι ξεκίνησαν την καριέρα τους στις ακαδημίες της Μπενφίκα και αφού πέρασαν απ’ όλα τα κλιμάκια (U15, U17, U19), αγωνίζονται στη Μπενφίκα Β’. Την ίδια πορεία ακολουθούν και στις Εθνικές ομάδες.

Ο Αμαράλ γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου 1997 και παίζει στη θέση του αριστερού μπακ. Πέρσι έκανε 34 συμμετοχές και τη φετινή σεζόν μετράει ήδη 12. Συνολικά στη Μπενφίκα Β’ έχει 59 συμμετοχές, 1 γκολ και 3 ασίστ και 19 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας. Πρόσφατα η Μπελενένσες προσπάθησε να τον αποκτήσει, αλλά η επιθυμία του Παναιτωλικού μέτρησε περισσότερο, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει με τη Μπενφίκα.

Ο Γκούγκα (το πλήρες όνομά του είναι Γκονζάλο Ρόσα Γκονζάλνες Περέιρα Ροντρίγκες) γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 1997 και έχει παράλληλη πορεία με τον Αμαράλ στα τμήματα υποδομής των «αετών», με περισσότερες συμμετοχές στις Εθνικές (52 με 9 γκολ). Ήταν βασικό στέλεχος της U23 και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος.

Οι δύο Πορτογάλοι φτάνουν το βράδυ στο Αγρίνιο και αύριο αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησής τους με δανεισμό, αλλά με οψιόν αγοράς από τους κυανοκίτρινους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected