Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Adil Nabi!

Στον ΟΦΗ θα αγωνίζεται για τα επόμενα 2.5 χρόνια ο Αντίλ Ναμπί.

Ο 24χρονος (28/02/1994) Άγγλος επιθετικός, διεθνής με την Κ17 της χώρας του, έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τη σκωτσέζικη Νταντί, ενώ παλαιότερα αγωνιζόταν σε Πιτερμπόρο, Νουνεάτον, Γουέστ Μπρομ Κ23 και Ντέλι Ντίναμος της Ινδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“H ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντίλ Ναμπί για τα επόμενα 2,5 χρόνια.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στο Μπέρμινγχαμ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήμα στις ακαδημίες της West Bromwich Albion και χρίστηκε συνολικά 11 φορές διεθνής με τις Κ16 και Κ17 της Εθνικής Αγγλίας.

Τη σεζόν 2015/16 από την Κ23 της West Bromwich Albion δόθηκε για έξι μήνες δανεικός στην Delhi Dynamos, με τη φανέλα της οποίας σκόραρε τρεις φορές σε 11 αγώνες στην α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Ινδίας.

Στις αρχές του 2016 η Peterborough United κινήθηκε για την απόκτησή του και στον αγγλικό σύλλογο έμεινε για δύο χρόνια, πριν παραχωρηθεί δανεικός στη Nuneaton Borough. Το προηγούμενο καλοκαίρι η σκωτσέζικη Dundee απέκτησε τα δικαιώματά του για έξι μήνες, διάστημα στο οποίο έπαιξε σε 13 αγώνες, σκοράροντας μια φορά.

Ο Ναμπί αγωνίζεται τόσο στον άξονα ως δεύτερος επιθετικός όσο και ως αριστερός εξτρέμ. Έχει ύψος 1.75, θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό “30” και με την ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021.”

Article Cover

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected