Κατηγορίες
Super League 1

Πέρασε από τη Λειβαδιά ο Ολυμπιακός και περιμένει…δώρο από τον Αστέρα!

Ο Ολυμπιακός δεν είχε πρόβλημα να περάσει νικητής από την Λιβαδειά. Με τα γκολ των Φορτούνη, Γκερέρο επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, μείωσε στο -5 από τον ΠΑΟΚ κι ελπίζει σε «γκέλα» του Δικεφάλου στην Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός μπήκε… φουριόζος στο ματς με την Λιβαδειά, είχε δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και γκολ από νωρίς και κέρδισε αρκετά εύκολα και δίκαια με 2-0 με τον κόσμο του να τον αποθεώνει. Σκόρερ οι Φορτούνης και Γκερέρο και πολύ καλό ματς ο Μπουχαλάκης. Οι Πειραιώτες έκαναν κατά ένα μεγάλο διάστημα πολύ καλό παιχνίδι και ίσως ένα από τα τοπ τους για φέτος.

Ο Μαρτίνς σε σχήμα 4-2-3-1 επέλεξε τον Λάζαρο για βασικό εξτρέμ και για φορ τον Γκερέρο. Στην ενδεκάδα είχε τους: Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρη (στην άμυνα), Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε (αμυντικά χαφ), Ποντένσε, Λάζαρο, Φορτούνη και Γκερέρο (στην επίθεση).

Ο Σανίνο από την άλλη είχε σχήμα με 5-3-2. Ενίσχυσε πολύ την άμυνά του και είχε στην επίθεση τον Γιακουμάκη με τον Νανγκίς.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Καραχάλιος, Ζησόπουλος, Ανγκουά (73′ Ντιόγκο), Λιάγκας, Παντελιάδης, Όμο, Στανόγεβιτς, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης (73′ Μαρκόβσκι), Νανγκίς (61′ Σαβαντογκό).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος (68′ Μασούρας), Φορτούνης (80′ Νάτχο), Ποντένσε, Γκερέρο (90+ Χασάν).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected