Κατηγορίες
Football League

Δεν ανέδειξε νικητή το Τρίκαλα – Ηρακλής

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η αναμέτρηση στο Στάδιο Τρικάλων, ανάμεσα στον ΑΟΤ και τον Ηρακλή.

Ελάχιστες οι φάσεις, ωστόσο τις περισσότερες τις είχε ο Ηρακλής, με πιο σημαντική αυτή του Ρόβα στο 47′ που πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Στο κάκιστο αγωνιστικό τερέν του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων, λόγω της προηγηθείσης κακοκαιρίας, ο Γηραίος ήταν υποτονικός και μάλλον «συμμαζεμένος» σε όλο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που δεν απείλησε ουσιαστικά την «κυανόλευκη» εστία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ρόκα «μπήκε» πιο απαιτητικά, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες για γκολ, με σημαντικότερη εκείνη, που «έβγαζε μάτια», με τον Ρόβα στο 47΄, όταν ο 24χρονος επιθετικός, μόνος αμαρκάριστος από κοντά, δέχθηκε τη μπάλα από λάθος των αμυνομένων και σπατάλησε με απελπιστικό τρόπο την απίστευτη ευκαιρία.

Ωστόσο, η αδυναμία αποτελεσματικότητας, καταδίκασε τον Ημίθεο στο τελικό αποτέλεσμα στης «λευκής» ισοπαλίας…

το φιλμ του αγώνα στο bluearena.gr

Συνθέσεις

Τρίκαλα (Γράφας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλάκος, Τσιμίκας (55′ Συμελίδης), Ζακουανί (67′ Ράντι), Γκουγκούδης (83′ Κούλπας) και Καπός.

Ηρακλής (Ρόκα): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Βιτλής (86′ Πτηνόπουλος), Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Κωστούλας, Καζναφέρης, Ρόβας (58′ Γκναμπούγιου), Ντούνης, Κλέιτον (71′ Παναγιωτούδης) και Περόνε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected