Κατηγορίες
Football League

Θα ξεχαστεί γρήγορα το ματς στην Καλαμαριά…

Έδειξαν διάθεση αμφότερες οι ομάδες, όμως καμία δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Απόλλων Πόντου και Δόξα Δράμας αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε έναν αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Οι Δραμινοί είχαν πιο κλασικές φάσεις, οι δε κοκκινόμαυροι πάντως κράτησαν για τέταρτο συνεχόμενο ματς ανέπαφη την εστία τους, αλλά και συνέχισαν το αήττητο σερί για έκτο ματς.

To παιχνίδι διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν επέτρεψε σε καμία από τις δύο ομάδες να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο, με τις τελικές ευκαιρίες των δύο ομάδων να ελάχιστες.

Απόλλων και Δόξα μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, με τους Δραμινούς να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και το 0-0 να κολακεύει την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

το φιλμ του αγώνα στο metrosport.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Πουρτουλίδης, Λουφάκης (78’ Δημητριάδης), Κυβελίδης (85’ Τσουμάνης), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλαϊτζίδης, Βλάχος, Ολαϊτάν.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Μένκα, Πεταυράκης, Ανδρέου, Κρητικός (58’ Δούμτσιος), Μάρτινς, Σιώπης, Καψάλης, Πέρεθ (85’ Αυγενικού), Μπαϊκαρά (72’Λεμονής), Μακρής, Πατράλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected