Super League 1

Επιστροφή στις νίκες με σούπερ Ναμπί ο ΟΦΗ!

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντίλ Ναμπί που πέτυχε δύο καταπληκτικά γκολ-φάουλ, ο ΟΦΗ έδειξε ποιος είναι κερδίζοντας κατά κράτος τον Παναιτωλικό με 3-0.

Στο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΟΦΗ, ο Άγγλος μέσος έκανε όργια δείχνοντας ότι θα αποτελέσει παίκτη που θα τον θυμάται ο κόσμος. Ο Αντίλ Ναμπί έβαλε την σφραγίδα του στο παιχνίδι με δύο καταπληκτικές εκτελέσεις φάουλ με αποτέλεσμα να αποθεωθεί από τον κόσμο του ΟΦΗ που έδωσε βροντερό παρόν.

Για να φτάσει ωστόσο ο ΟΦΗ στην σπουδαία νίκη επί του Παναιτωλικού χρειάστηκε η σπουδαία επέμβαση του Γιώργου Στρέζου που στο 1-0 έκανε εντυπωσιακή επέμβαση αποκρούοντας το πέναλτι του Μοράρ. Από τον ΟΦΗ δεν υστέρησε κανένας και για να φτάσει στη νίκη άφησε πίσω του το άγχος και την πίεση πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις.

Από την αρχή της αναμέτρησης μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος της αναμέτρησης έχοντας τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή της μπάλας.

το φιλμ του αγώνα στο gentikoule.gr

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας (79′ Νέιρα), Ναμπί (89′ Οικονόμου), Βουό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Αργκους, Μαλής, Τσοκάνης (69′ Αμαράλ), Λιάβας (60′ Μπαϊροβιτς), Λουσέρο, Μανά, Ντίας, Μάζουρεκ (73′ Γιαννακόπουλος), Μοράρ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected