Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Γιώργος Μουρατίδης : “Μόνο ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Κουλούρας!”

Η μεταγραφή του Δημήτρη Μουρατίδη από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας στην Κ17 του Παναιτωλικού, προκάλεσε αίσθηση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας.

Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, η ανάδειξη ταλέντων στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσιάζει μια χαρακτηριστική (και ιδιαίτερα στενάχωρη) ύφεση, με αποτέλεσμα μια τέτοια είδηση να αποτελεί θέμα συζήτησης.

Ο 16χρονος Δημήτρης βρίσκεται ήδη στο Αγρίνιο και ενσωματώθηκε κανονικά στις υποχρεώσεις των “κιτρινομπλέ” και μαζί του βρίσκεται ο πατέρας του, Γιώργος, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα ο οποίος δεν μπορεί παρά να νιώθει υπερήφανος για τα επιτεύγματα του γιου του.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο sportsup.gr, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Κουλούρας αλλά και να περάσει ένα μήνυμα για τους γονείς, που βρίσκονται ή θα βρεθούν στη θέση του.

Αναλυτικά :

“Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω θερμά τους όλους τους προπονητές που συνεργάστηκαν με τον Δημήτρη όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν πολύτιμη η βοήθεια τους.

Ως πατέρας του Δημήτρη, εύχομαι να συνεχίσει να αγαπά αυτό που κάνει και το ίδιο εύχομαι σε όλα τα παιδιά που λατρεύουν το ποδόσφαιρο και θέλουν να επιτύχουν μέσα από αυτό, να έχουν υπόψιν τους πως μετά από σκληρό αγώνα και έχοντας βεβαίως και την τύχη με το μέρος τους, θα αμειφθούν.

Πολύ σημαντικό για μας τους γονείς, να παραμένουμε παρατηρητές της πορείας των παιδιών μας, να έχουμε μόνο τον συμβουλευτικό ρόλο ως γονείς και τίποτα παραπάνω.

Όποιο λάθος καταγραφεί σε όλη αυτή την πορεία θα βγει στην επιφάνεια και κάποια στιγμή θα αποτελέσει εμπόδιο για τα παιδιά μας.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω πως στον ΠΑΟΚ Κουλούρας, υπάρχουν δύο άνθρωποι που αυτό που κάνουν, το κάνουν με περίσσιο πάθος και καλό είναι εμείς οι γονείς, να τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους. Άλλωστε γι αυτό τους εμπιστευτήκαμε τα παιδιά μας!

Ως εκπαιδευτικός, μπορώ να γνωρίζω πως είναι να διδάσκεις κάποια πράγματα στα παιδιά και βεβαίως να τους αφήσουμε να κάνουν αυτό που θέλουν άσχετα αν αυτός ο χώρος έχει “κεράσει” πολλές πίκρες.

Έχει προσφέρει όμως και μεγάλες χαρές, γι αυτό ας δώσουμε εμείς το κίνητρο για να τις ζήσουν!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected