Football League

Σπουδαία νίκη για τον Καραϊσκάκη Άρτας, στο ντεμπούτο Χαραλαμπίδη!

Ντεμπούτο με το δεξί στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Καραϊσκάκη για τον Αποστόλη Χαραλαμπίδη, με την αρτινή ομάδα να παίρνει παλικαρίσια νίκη, κόντρα στην ποιοτική ομάδα του Εργοτέλη με 1-0.

Ο Καραϊσκάκης μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, που δε βρίσκεται τον τελευταίο καιρό και στην καλύτερη κατάσταση, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν να ξαφνιάζονται και να υποπίπτουν σε λάθη.

Στο 3ο λεπτό, ήρθε και η πρώτη πολύ καλή στιγμή, όταν ο Κάκκο από πολύ καλή θέση εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Κατσιμήτρο να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. Ο Εργότελης μετά το πεντάλεπτο βρήκε τα πατήματά του και απείλησε μάλιστα στο 7ο λεπτό, όταν ο Κουατένγκ μπήκε στη φάση στην περιοχή, όμως η προβολή του έφυγε άουτ.

Στο 12′ η αρτινή ομάδα είχε νέα πολύ καλή στιγμή, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Κάκκο, ο Παντίδος πήρε εντελώς αμαρκάριστος την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε εύκολα στην αγκαλιά του Κατσιμήτρου. Στο 29ο λεπτό, έπειτα από νέο κόρνερ του Κάκκο, η μπάλα έφτασε στο Χούσο στο δεύτερο δοκάρι, που σούταρε δύσκολα, με τον Κατσιμήτρο να βγάζει στη γωνιά του σε νέο κόρνερ.

Στο 34ο λεπτό, ο Παναγιώτου δοκίμασε φοβερό σουτ από τα 30 μέτρα, με την μπάλα να μην του κάνει τη χάρη και να φεύγει μισό μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσιμήτρου, ενώ ένα λεπτό μετά, από κόρνερ του Γροντή, ο Καπνίδης πήρε τη δύσκολη κεφαλιά όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 36ο λεπτό, ήρθε το 1-0 για τον Καραϊσκάκη, όταν έπειτα από πίεση ψηλά, και κλέψιμο του Ψιάνου, ο Κάκκο έκανε εξαιρετική σέντρα στην περιοχή, και ο κορυφαίος του γηπέδου, Τζιώρας, η έλευση του οποίου έχει γεμίσει την επίθεση της αρτινής ομάδας, με αριστερό πλασέ στην κίνηση, νίκησε τον Κατσιμήτρο.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Καραϊσκάκης (Χαραλαμπίδης) : Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεζ, Παντίδος, Χούσος (86′ Χρούσιελ), Γυφτοκώστας (69′ Άλεξιτς), Ψιάνος, Τζιώρας, Βουκμίροβιτς (56′ Μασούρας), Κάκκο

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου) : Κατσιμήτρος, Κοιλιάρας, Προβυδάκης (46′ Μπουρσέλης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Κουατένγκ (46′ Ιατρούδης), Καπνίδης (64′ Ροβίθης), Έφορντ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected