Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα στο “Cafe στο 90′”

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (17:15) για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Super League.

Ένα ακόμη παιχνίδι του “δικεφάλου”, που θα απολαύσουν οι θαμώνες και ποδοσφαιρόφιλοι του “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας!

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση μετά την πιο πρόσφατη 4άρα κόντρα στον ΟΦΗ αλλά τις νίκες κόντρα σε Πανιώνιο και Παναχαϊκή για πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα με την ψυχολογία τους να βρίσκεται στα ύψη.

Ο Δικέφαλος με 16 νίκες και μία ισοπαλία διατηρεί το αήττητο στο πρωτάθλημα, παραμένει με οκτώ βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει με ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του πριν τα μεγάλα ντέρμπι κόντρα σε ΑΕΚ εκτός και Ολυμπιακό εντός, που σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό θα κρίνουν και τον πρωταθλητή.

Στη διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ για το σημερινό ματς δεν βρίσκονται οι Εβγέν Σάχοφ και Αντελίνο Βιεϊρίνια, οι οποίοι δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή μιας αγωνιστικής για τις κάρτες που συμπλήρωσαν. Πιθανότατα, τον Πορτογάλο θα αντικαταστήσει ο Δημήτρης Γιαννούλης στο αριστερό άκρο της άμυνας στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του στον Δικέφαλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected