Γενικά

Συνεχίζει το…βιολί του ο Πόνσε, 1-0 η ΑΕΚ

O Πόνσε σκόραρε για τέταρτο σερί ματς και η ΑΕΚ πήρε μια ακόμα νίκη (1-0) απέναντι στον Λεβαδειακό, ρίχνοντας στροφές στο δεύτερο μέρος.

Στα παιχνίδια της ΑΕΚ μέσα στο 2019 έχουν δημιουργηθεί πλέον κάποιες σταθερές. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα επιλέξει σύστημα με 3άδα στην άμυνα, η Ένωση δε θα κινδυνεύει ιδιαίτερα, η ομάδα θα κάνει φάσεις, ο Γκάλο θα φτιάξει γκολ και ο Πόνσε θα το βάλει.

Όλα αυτά έγιναν και κόντρα στον Λεβαδειακό, τον οποίο η πρωταθλήτρια νίκησε με 1-0 και έδωσε συνέχεια στο σερί της. Καλή μπάλα οι Κιτρινόμαυροι δεν έπαιξαν, ειδικά στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά και πάλι είχαν τις ευκαιρίες για να καθαρίσουν από ημίχρονο το τρίποντο…

Η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη για να συνεχίσει το σερί της και την πήρε. Αν, όμως, στα ντέρμπι που ακολουθούν κάνει παρόμοια εμφάνιση, τα αποτελέσματα μάλλον δε θα είναι καλά. Οπως και να έχει, η Ενωση κρατάει το γεγονός ότι δε δέχθηκε γκολ σε ακόμη ένα ματς, όπως φυσικά και το γεγονός ότι οι Πόνσε-Γκάλο συνεργάζονται μια χαρά σε κάθε ματς.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο (90′ Αλμπάνης), Χουλτ, Αλεφ, Μπακασέτας, Κρίστιτσιτς (72′ Κλωναρίδης), Λιβάια, Πόνσε (82′ Μπογέ).

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Παντελιάδης, Ιωαννίδης (70′ Μαρκόφσκι), Μελέγκ (67′ Νάγκιτς), Στανόγεβιτς (92′ Ντιόγκο), Ζησόπουλος, Ρεκβιασβίλι, Σαβαντογκό, Γιακουμάκης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected