Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Β ΕΠΣ Ημαθίας (2ος όμιλος) Πήρε το…μισό ματς ο Ολυμπιακός Νάουσας, νίκη και για τον Απόλλωνα (φύλλα αγώνος, σκόρερς)

Με…ενάμιση παιχνίδια που διεξήχθησαν σήμερα, έκλεισαν οι όποιες αγωνιστικές εκκρεμότητες στον 2ο όμιλο της Β Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Σε πολύ δύσκολους αγωνιστικούς χώρους και κάτι από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ο Ολυμπιακός Νάουσας και ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους.

Η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη επικράτησε με 3-2 του Εθνικού Ράχης και μείωσε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στον έναν βαθμό, ωστόσο το σημερινό παιχνίδι διεξήχθη κατά το ήμισυ καθώς το πρώτο ημίχρονο έλαβε χώρα στις 16/12/2018 (σκορ 2-2), όμως διεκόπη στην ανάπαυλα καθώς η ομίχλη είχε καλύψει τα πάντα.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός “ξεκλείδωσε” πολύ γρήγορα την άμυνα του Εθνικού και με γκολ του Κωστόπουλου στο πρώτο λεπτό, πήρε προβάδισμα στο σκορ, το οποίο και διατήρησε μέχρι το τέλος. Οι “κυανόλευκοι” πίεσαν για την ισοφάριση όμως δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν με αποτέλεσμα η ομάδα της Νάουσας να σημειώσει την 7η φετινή νίκη και να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη δεύτερη θέση.

Πιο ανοιχτό το παιχνίδι στον Άγιο Γεώργιο, όπου οι άμυνες δεν είχαν την…τιμητική τους! Ο Απόλλων ανέτρεψε γρήγορα το τέρμα που σημείωσε η Θύελλα Στενημάχου στα πρώτα λεπτά και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, για να ολοκληρωθεί το ματς στο τελικό 5-3.

Αναλυτικά οι σκόρερς και τα φύλλα αγώνος των εξ αναβολής αγώνων :

Ολυμπιακός Νάουσας – Εθνικός Ράχης  3-2 (29′ Τούσιας, 36′ Χαρατσίδης, 46′ Κωστόπουλος / 45′-45+’ Ριστέμογλου Π.)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Κιρμανίδη και Τσιουγγαρή.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Νάτσιος, Σαράφης, Μπρούκι, Κωνσταντινίδης Δ., Κωστόπουλος, Μήτσικας, Παπαπέσιος, Γεωργιάδης, Σεπιτάνος Κ., Μουμτζίδης, Σεπιτάνος Μ.

Εθνικός Ράχης : Συμπεθέρης, Βελιάδης, Φεΐμ, Τσολαΐδης (65′ Γκίτσιος), Ριστέμογλου Π., Λαζαρίδης, Μιχαλόπουλος (76′ Παρμάκας Ι.), Σιδηρόπουλος, Ριστέμογλου Δ., Τσακιράκης, Κανδηλίδης


Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Θύελλα Στενημάχου  5-3 (37′-51′ Ορφανίδης Α., 63′ Παπαδίνας Αλ., 66′ Μηνόπουλος, 71′ Τσουλχάη / 11′-72′-79′ Πρασσάς)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Βαλκάνο και Ποζιάδη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Τρούπκος, Λιάτσος, Μηνόπουλος, Ορφανίδης Ι., Σαντίνι (60′ Παπαδίνας Αθ.) Ορφανίδης Α., Παπαδίνας Αλ., Τσουλχάη Αρτζ., Μιχαηλίδης (46′ Παπαδόπουλος), Μαγγίζης, Λιανός

Θύελλα Στενημάχου : Νατσάλης, Γκουντάρας, Τσιρπανλής, Τρούπκος, Πρασσάς, Αγγελίδης, Κωστόπουλος, Σταμάτης Π., Σακαλής, Αδαμίδης, Παπαλεξίου

Βαθμολογία

Β
1 ΑΕΠ Βέροιας 28
2 Λευκάδια 23
3 Αστέρας Τριποτάμου 23
4 Ολυμπιακός Νάουσας 22
5 Εθνικός Ράχης 15
6 Νέα Γενεά Νικομήδειας 14
7 Απόλλων Αγ.Γεωργίου 14
8 Θύελλα Στενημάχου 13
9 ΑΣ Γιαννακοχωρίου 13
10 ΑΣ Πατρίδας 8
11 Ελπίδα Μονοσπίτων -6

Σκόρερς

Έξαρχος ΑΕΠ Βέροιας 13
Αμανατίδης Σ. Λευκάδια 11
Πρασσάς Θύελλα Στενημάχου 9
Βούλγαρης Αστέρας Τριποτάμου 7
Γαλανός ΑΣ Γιαννακοχωρίου 6
Κωστογλίδης ΑΕΠ Βέροιας 6
Μπουρδάνος Α. Αστέρας Τριποτάμου 6
Αδαμίδης Θύελλα Στενημάχου 5
Ριστέμογλου Π. Εθνικός Ράχης 5
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected